Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


2100 MS Pontkártya akció GTA 5 előrendelőinknek!

2098
Már előrendelted az idei év legjobban várt játékát, a GTA 5-öt?

Akkor egy nagyszerű ajánlatunk van számodra! Most roppant kedvező áron vásárolhatod meg a Microsoft 2100 Pontos Prepaid pontkártyáját, amellyel az Xbox Game Store felületén (korábban: Xbox Live Games Marketplace) vásárolhatsz játékokat, illetve meglévő játékaidhoz kiegészítő tartalmakat. Egy előrendelő számára a vásárlási korlát 1, tehát legfeljebb egy példányt vásárolhatsz ebből a termékből ezzel a kedvezménnyel!

Az ajánlatban résztvevő akciós termékek korlátozott példányszámban kaphatók, így érdemes minél előbb megvásárolnod,ha szeretnél kedvező áron hozzájutnod a 2100 Microsoft ponthoz! A rendelést az előrendelt termék (legyen szó akár a GTA 5 normál, speciális, vagy gyűjtői kiadásairól) megjelenésekor teljesítjük.

MEGRENDELÉS: 2100 MICROSOFT PONT - 4990 FORINTÉRT!


Ha pedig még nem rendelted elő a Grand Theft Auto V-öt, akkor még mindig nem késő! Ha még most előrendeled azt, akkor akár Te is hozzájuthatsz a 2100-as pontkártyára, kedvezőbb áron. Folyamatosan frissülő GTA 5 aloldalunkon minden információt megtalálhatsz a játékkal kapcsolatban - és az előrendelhető termékek listáját is megtekintheted. A hangulat megalapozásához pedig itt van a legutóbbi tévéreklám a játékból:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-09-04 12:06:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére