Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Monopoly vásárlás: válaszd ki a hozzád legjobban illő társasjátékot!

4157

Válogass kedvedre tematizált Monopoly kínálatunkból, melyek között egyaránt megtalálsz olyan gamer, szuperhős és film témájú társasjátékokat, mint a Pokémon, World of Warcraft, The Walking Dead vagy a DC szuperhőseire épülő darabok.

monopoly_vasarlas

Nyilván semmi sem veheti fel a versenyt egy intenzív, több órás multiplayer mókánál vagy amikor összedobsz egy házibulit és előkerül a Just Dance, de van egy olyan utánozhatatlan hangulata a társasjátékoknak, amit egy digitális szórakoztatási forma sem képes reprodukálni.

MONOPOLY VÁSÁRLÁS:

Ajándéktárgy Monopoly Adventure Time Collector's Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly DC Comics Originals Special Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly Disney Classics 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly Fallout Collector's Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly Game of Thrones Collector's Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly Halo Collector's Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly Nintendo Collector's Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly Pokémon Kanto Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly The Walking Dead Survival Edition 11 990 Ft Ajándéktárgy Monopoly World of Warcraft Collector's Edition 11 990 Ft


A Monopoly már évtizedek óta a legnépszerűbb játékok között van, most pedig már számtalan különleges tematikájú verzióban is megvásárolhatod nálunk legyen szó a kedvenc Nintendo karaktereidről, a Falloutról, a Halo-ról vagy az Adventure Time-ról. Akármelyiket is válaszd, a remek hangulat és a teljes baráti társaságot / családot teljes mértékben lekötő feszült izgalom mindegyik Monopolyra ugyanúgy jellemző. Kockát a kézbe és ingatlankereskedelemre fel!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-03-03 13:49:36
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére