Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Middle-Earth: Shadow of War vásárlás - Válj Középfölde legnagyobb bajnokává!

962

middle_earth_shadow_of_war_elorendeles_vasarlas_05

Térj vissza a Gyűrűk Ura és a Hobbit filmek világába a Middle-Earth: Shadow of War segítségével, melyben hatalmas, szabadon bejárható vidék, izgalmas küldetések és emlékezetes szereplőgárda vár, valamint egy ajándék DLC csomag is, ha nálunk vásárolod meg a játékot.

middle_earth_shadow_of_war_elorendeles_vasarlas

A hatalmas sikerű Middle-Earth: Shadow of Mordor-t követően érkezik a Shadow of War, mely egy minden ízében megújult folytatás, ahol a szabadon bejárható területeken mindig találsz majd izgalmasabbnál izgalmasabb új kihívásokat! Természetesen nem csak a bejárható helyszínek estek át hatalmas változáson, hanem maga a harcrendszer is, mely az előző rész hack & slash jellegű küzdelmei helyett taktikusabb, mélyebb csatákat eredményez.

A Shadow of Mordor Nemezis rendszere új formában tér vissza: immár a körülötted lévő embereket is befolyásolhatja viselkedésed, így jól meg kell gondolnod minden egyes döntésedet. Még izgalmasabb, hogy ezúttal saját ork sereget toborozhatsz, akikkel közösen indulhattok Szauron legyőzésére!

Amennyiben nálunk vásárolod meg a Middle-Earth: Shadow of War-t, egy DLC csomaggal is meglepünk, hogy még jobban beleélhesd magad a játék világába. Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-09-28 16:42:04
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére