Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2012: Microsoft konferencia - a játékok

1195

Ahogyan azt az elmúlt években már megszokhattuk, úgy ezúttal is a legnagyobb konzolgyártók konferenciáival kezdődött el az idei Electronic Entertainment Expo. A sort idén a Microsoft nyitotta. A mostani hírünk kifejezetten a játékkínálatra koncentrál - a szoftveres újdonságokról érdemes ITT érdeklődni.


>> A konferencián a legtöbb figyelmet talán a 343 Studios második játéka, a Halo 4 kapta. A Halo 4 valami eszméletlen látványvilággal bír, ami valóban komoly ugrás az elődökhöz képest - és cserébe az atmoszféra is egyedi, újszerű, a Halo sorozat megszokott környezetnek búcsút mondhatunk majd. Új ellenfelek, minden eddiginél komolyabb fenyegetés vár az ismert civilizációra - a túlélés kulcsa ismét a Mi kezünkben lesz! Nézzük a trailert:


>> A hazai autóverseny-rajongóknak talán nem kell bemutatni a Forza Motorsport szériát: a Microsoft és a Turn 10 idén is komoly meglepetéssel készül számukra. Ez ugyebár a Forza Horizon: a játékban éjszakai száguldás is helyet kapott, többek között ez is kiderül a viszonylag rövid, de annál izgalmasabb trailerből!


>> A People Can Fly csapata úgy látszik, bizonyított a Bulletstorm-al: a csapat ezúttal nem kisebb projectet kapott meg, mint a Gears of War. A jelen generáció egyik legnépszerűbb játéka (ami egyben az Epic Games legfontosabb sorozata is egyben, Unreal ide vagy oda) új epizóddal bővül: a Gears of War: Judgement 2013-ban érkezik majd, a játékból magából pedig egy roppant rövid ízelítőt kaptunk csupán.>> A két legnépszerűbb Kinect-játék kétség kívül a Harmonix Dance Central epizódja - ezért nem is lepődtünk meg nagyon azon, hogy bejelentették a széria harmadik részét, a Dance Central 3-at. A sorozat a természetes fejlődés útját járja be: még jobb körítés, még népszerűbb slágerek, és még érdekesebb mozdulatok, amit majd nekünk kell leutánozni - ember legyen a talpán, aki ezeket a kihívásokat a legmagasabb nehézségi fokozaton teljesíti majd!

Természetesen a Microsoft konferencia nem állhatott csak és kizárólag exkluzív címekből: ahogy korábban, úgy idén is kaptunk a legfontosabb külsős játékokból néhány gameplay-prezentációt. A négy legfontosabbat említenénk itt meg: az első természetesen az idei év legnagyobb slágere, a kifejezetten jól mutató Call of Duty: Black Ops 2 volt, a modernizált környezet és a tovább finomított grafikus motor hihetetlenül jót tett a sorozatnak. A második a Tomb Raider: a Crystal Dynamics játéka bár csak jövő év elején érkezik, már most a kívánságlistánk élére került hihetetlen látványvilágával és realisztikus eséseivel, sérüléseivel - komolyan aggódtunk picit Lara testi épségéért a jelenetek alatt. A harmadik a Capcom őszi nagyágyúja, a Resident Evil 6, amiből egy igen látványos, adrenalintól csöpögő gameplay bemutatót láthattunk - alig várjuk már a megjelenést! Végül, de nem utolsósorban: a Ubisoft ismét előveszi Sam Fishert, ezúttal pedig a Splinter Cell: Blacklist című játékban vadászhatunk a terroristákra - a játék veszettül jól néz ki, és bizony sokat tanultak a fejlesztők a Conviction hibáiból.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-06-05 01:11:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére