Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Witcher 2 Bővített Kiadás - előzetes, előrendelési akció

2151


A híres lengyel fantasy regénysorozat hőseit és történetét feldolgozó Witcher pécés szerepjáték-szériaként is igen sikeres és híres lett már két rész alatt: az első rész néhány éve hatalmas meglepetés volt, míg a tavalyi The Witcher 2: Assassin's of Kings sikeresen pörgette fel Ríviai Geralt kalandjait egy magasabb fordulatszámra - a játék pedig joggal pályázhatott sokaknál az "Év Játéka" címre, még akkor is, ha az év második felében megjelenő Skyrim a testre szabható hősök és a teljesen nyílt játékmenet miatt nagyobb felhajtással bírt, mint a Witcher. A The Witcher 2 most fut egy második kört, hiszen a fejlesztők régóta dolgoznak azon, hogy a játék teljes pompájában kerüljön át Xbox 360-ra.

A The Witcher 2: Assassins of Kings története egy roppant erőteljes gyilkossággal kezdődik: egy nagyhatalmú ellenfél Temeria királyát, Foltestet úgy öli meg pillanatok alatt, hogy nem más a testőre, mint a legendás - és sokáig halottnak hitt - Witcher, Ríviai Geralt. A nyomozás rögtön meg is indul Geralt és bajtársai által, akiknek viszonylag hamar rá kell döbenniük arra, hogy nagyobb erők lendültek mozgásba, mint azt korábban gondolták. A játékban gyakran szembesülünk majd különböző konfliktusokkal, ahol mi dönthetjük majd el, hogy mely oldal nézőpontját tartjuk helyesnek, igaznak, és ennek megfelelően alakíthatjuk az eseményeket.A játék több nehézségi fokozattal, az Xbox 360 változatba belepakolt bónusz tartalmakkal, extra küldetésekkel és új felfedezhető zónákkal, és persze a különböző befejezésekkel gyakorlatilag garantált, hogy ha megszeretjük a játékot, akkor hosszú, hosszú hónapokon át tudunk majd szórakozni vele. És hát miért ne szeretnénk meg? A Witcher 2 drasztikus fejlődésen ment át az első részhez képest, már ami a harcrendszert illeti: az alkímia, a Witcher varázsigék és a közelharc elegáns, ügyes kombinációja, és a sok-sok veszélyes ellenfél keveréke egy izgalmas, pörgős harcrendszert kínál, amit élvezetes lesz kitanulni - a nap végén pedig valóban úgy érezhetjük majd magunkat, hogy Geralttal együtt fejlődünk, és egyre többre vagyunk képesek.

A The Witcher 2: Enhanced Edition nem csupán egy szimpla Xbox 360-as port, némi hozzáadott tartalommal - de nem ám! A Witcher 2 tavalyi megjelenésekor híres volt arról, hogy bár viszonylag gyenge gépeken is elindult, azért mégis könnyedén két vállra fektette a legerősebb masinákat is a maximális beállításokon - ekkor a látványvilág annyira hihetetlenül szép volt, hogy egyetlen konzolos játék nem szállhatott vele szembe. A CD Projekt tehetséges fejlesztői szinte a lehetetlenre vállalkoztak, amikor a Witcher 2-t átalakították úgy, hogy Xbox 360-on is jól működjön: az új grafikus motor azonban csodák csodájára képes megőrizni az eredeti játék szépségét a konzolos verziók adta kényelem mellett. A fejlesztők nem csak a grafikát hozták át konzolokra, de változtattak az irányításon is, hogy ne legyen gond a kontrolleres irányítással: kézreálló, jól működő rendszer fogadja majd az Xbox 360-as játékokat ebben a verzióban.


Jól látható tehát, hogy egy igazán veszélyes kombinációról van szó: adott egy fergetegesen jó alapjáték, amit kibővítve, konzolra optimizálva, egy rakás bónusszal hoznak át Xbox 360-ra idén tavasszal - és akkor még nem is említettük az ajándékokat! A The Witcher 2 Bővített kiadása magyar felirattal, ajándék Witcher 2 pólóval, poszterrel és karkötővel (Konzolok Szervize ajándékcsomag) és ingyenes házhozszállítással jön - a játék megjelenése pedig április tizenhetedikén lesz esedékes. Kalandra fel: az elmúlt pár év legütősebb szerepjátéka végre Xbox 360-ra látogat!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-03-26 14:30:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére