Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gears of War 3 előzetes, előrendelési akció!

3334
Ebben a videójáték-generációban csak néhány kiadónak volt bátorsága ahhoz, hogy azt mondja: "itt az idő egy teljesen új széria elkészítéséhez!". Általában az új konzolok megjelenésekor lehet igazán nagyot alkotni, hiszen ilyenkor a játékosok is hajlamosabbak arra, hogy korábban ismeretlen címeket is kipróbáljanak, megvásároljanak. A kisérletezés korszaka ez - ez a kisérletezés Xbox 360-on többek között egy olyan klasszikus sorozatot eredményezett az Epic Games és a Microsoft részéről, amellyel a mai napig százezrek játszanak online, és ami azóta egy igen jól sikerült (bár sajnos online hibákkal is rendelkező) folytatást is eredményezett. Egy trilógia azonban csak három résszel az igazi, idén ősszel pedig az Epic befejezi ezt a trilógiát: szeptemberben jön a Gears of War 3!

Az első Gears of War komoly meglepetéseket okozott a fedezékhasználatával és a látványos tűzharcaival, a rivális fejlesztők azonban igen gyorsan rájöttek arra, hogy mi a játék receptje, és gyorsan kihozták saját termékeiket ezekkel a módszerekkel. Az Epic Games a második résszel hatalmasat fejlesztett a játékmeneten és a grafikán egyaránt - olyan példátlan mértékű fejlődésről van szó, amihez hasonlót szinte csak az Uncharted játékoknál láthattunk. Az idén ősszel érkező harmadik rész esetében az Epic már tudja, hogy mi a nyerő recept: minden trükkre felkészültek, minden fejlesztést végrehajtottak: a Gears of War 3 kampánya egy felejthetetlen élmény lesz, ami minden eddiginél modernebb, látványosabb, monumentálisabb akciójeleneteket és harcokat szolgáltat majd a játékosoknak.A Gears of War széria a remek kampánytól függetlenül mégis két más tulajdonságáról volt elsődlegesen ismert: a legendás multiplayer és a hihetetlen grafika volt két fő erénye. Az Epic csapata igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez a két tulajdonság meghatározó legyen a harmadik részben is! Grafikai fronton az ismét továbbfejlesztett Unreal 3 motor olyan látványt fest fel a játékosok képernyőire, amit nem is várhattunk, nem vártunk el az Xbox 360-tól, hat év után: és mégis, az eredmény, ahogy az a videóból is látszik, valami elképesztő. A multiplayer frontján is komoly előrelépésre lehet számítani az elődhöz képest: az Epic kijavította a netkódot, dedikált szerverekkel is készül az őszi rohamra, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy ne legyen jogosulatlan előnye azoknak, akik a lobbit és a meccset kreálták ("host") - még ezzel a hibával együtt is több száz, több ezer óra szórakozást nyújtottak az elődök a játékosok számára, a harmadik rész pedig még erre is rátesz majd egy lapáttal, és mindkét részből csak a legjobb elemeket veszi át, hogy azokkal és az újításokkal egy mérvadó, időtálló online multiplayer szekcióval jelenjen meg a Gears of War 3.


Ezek alapján talán nem meglepő, hogy miért várja mindenki annyira a szeptember huszadikát. A Gears of War sorozat neve összeforrt az Xbox 360 nevével: ha tudni akarod, hogy milyen az igazán bámulatos shooter ezen a konzolon, nem kell máshová fordulnod: a Gears of War 3 megmutatja, hogy hol vannak a konzol lehetőségeinek, és a shooter műfajnak a határai - és fittyet hányva azokra egy felejthetetlen utazásra hív mindenkit! Megjelenés tehát szeptember huszadikán - előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba! A Gears of War 3-festésű konzol is előrendelhető oldalunkon, így ha ezzel a játékkal szeretnél beugrani az Xbox 360 által kínált fantasztikus élménybe, akkor ez a tökéletes választás lehet számodra!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-08-01 08:36:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére