Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Xbox 360 Novemberben: indul a Kinect, jön a Live

2623
Igen kemény lesz a novemberi hónap a Microsoft és az Xbox 360 háza táján: a hazai játékosok és persze az új gépet vásárlók is megannyi új lehetőséggel lesznek gazdagabbak. Nem csupán a Fable III, a már megjelent Halo Reach és a mostanában is heti rendszerességgel érkező nagy multiplatform játékok jelennek meg az Xbox 360-ra, de novemberben debütál a magyar nyelvű Xbox Live is (ezzel pedig végre hivatalosan is Live-kompatibilisek lettünk, és ha minden jól megy, a korábban elérhetetlen régiózáras tartalmak is elérhetővé válnak), és persze az Xbox 360 legkomolyabb kiegészítője, a Kinect. Magáról a Kinectről, az elvről és az elérhető csomagokról már írtunk egy komolyabb ismertetőt - most következzenek a megjelenéskor elérhető játékok ismertetői!

KINECTIMALS

A Kinect rendezvényen bemutatott Kinectimals azok közé a játékok közé tartozik, amellyel az igazán fiatal játékosoknak szeretnének kellemes szórakozást szerezni. A játék (amelyet a Rare fejleszt) lényege az, hogy kiválasztunk egy állatot a játékban szereplő öt különböző macskaféle közül, akit utána a későbbiekben nevelgethetünk, játszhatunk vele, illetve különböző feladatokat adhatunk neki. A szórakozást a különleges irányítás adja: a kamera segítségével simogathatjuk az állatot, elbújhatunk előle, illetve parancsokat adhatunk - minden segédeszköz nélkül!

>> KINECTIMALS ADATLAP, ELŐRENDELÉS
 
KINECT ADVENTURES

A Kinect Adventures minden bizonnyal a népszerűbb Kinect játékok közé fog tartozni indulás után, ez lesz ugyanis a legváltozatosabb minijáték-gyűjtemény, ami kiegészítőhöz kerülhet: nagyjából húsz különböző minijáték közül kell majd kiválasztani azt, amivel éppen játszani szeretnénk, és mindegyiket a kamera segítségével, minden kontroller nélkül irányíthatjuk. A minijátékok közül lesznek labdajátékok is, reflexekre építő feladatok, és a nagyon látványos grafikát is mutató River Rush-ban egy csónakon állva kell megfelelnünk a felbukkanó kihívásoknak - ebben a játékban a testünk a kontroller!

>> KINECT ADVENTURES ADATLAP, ELŐRENDELÉS
 
KINECT SPORTS

A Kinect kiegészítő egyértelműen olyan játékstílusok tucatjai előtt nyitja meg a kaput, amelyet korábban csak nehézkesen lehetett irányítani, nem meglepő tehát hogy a Microsoft egy sportjáték-csomaggal is készül a kiegészítő indulására. A Kinect Sports a bowling, boxolás, track and field (atlétikai játékok - futás, gerelydobás, diszkoszvetés, akadályugrás, távolugrás), ping pong, foci és röplabda sportágakat tartalmaz - minden sportágnál természetesen azt a szeletet irányítjuk majd, ami a kamerával a legjobban megoldható, és a legjobban kezelhető, irányítható.

>> KINECT SPORTS ADATLAP, ELŐRENDELÉS
 
KINECT JOY RIDE

A Kinect Joy Ride eredetileg egy Xbox Live Arcade játéknak készült, amiben szabadon versenyezhetünk egy őrült autóversenyben, és ahol az Avatárjaink látszódnak a versenyző helyett - most ezt a koncepciót kicsit átdolgozták, bővítették, és Kinect-re alakították át, így jött létre a Kinect: Joy Ride. A játék látványos grafikával rendelkezik, és jól irányítható, bárki által játszható - a legkisebbektől a legidősebbekig. Kontrollerre pedig itt sincs szükség, elég csak a kezünkkel imitálni a kormányt, illetve a féket és a gázt, és máris kezdődhet a szórakozás!

>> KINECT JOY RIDE ADATLAP, ELŐRENDELÉS
 
YOUR SHAPE FITNESS EVOLVED

Ha mozgásérzékelő technológiák kerülnek szóba, akkor az egészségünk megőrzése, a fitness mindig is elsődleges téma a fejlesztőknél: a Microsoft fitnessz-próbálkozása a Your Shape, amely szintén a Kinect mozgásérzékelős, kontroller nélküli irányítását használja, és ezzel invitálja a játékosokat némi valódi mozgásra. A Your Shape letisztult menürendszert, sok teljesen különböző gyakorlatot tartalmaz, és természetesen számolja az általunk elégetett kalóriákat, elemzi testfelépítésünket: a rendszeres játékkal nem csak mozgékonyabbá, de frissebbé, egészségesebbé is válhatunk majd.

>> YOUR SHAPE ADATLAP, ELŐRENDELÉS
 


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-10-13 10:03:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére