Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Halo Reach

1589
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Halo Reach természetesen a Bungie konyhájában készülődött az elmúlt néhány évben: a Bungie az a fejlesztőcsapat, amely az első Halo megjelenése óta kizárólag csak Halo-s játékokon dolgozik. A Reach ebből a szempontból is különleges, hiszen ez a stúdió utolsó ilyen témájú játéka, a fejlesztők ugyanis a jövőben multiplatform játékokat fognak készíteni. Előtte azonban még lerakták az asztalra minden idők egyik legjobb konzolos fps-ét, a Halo Reach-et.
Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Halo Reach belsőnézetes lövöldözős játék, a Halo univerzumra jellemző különleges fegyverekkel és ellenfelekkel. A Reach bolygó elestét bemutató kalandban minden eddiginél kegyetlenebb ellenfelek, minden eddiginél szebb pályák, élethűbb atmoszféra, és izgalmas küldetések várnak a játékosokra. A Halo egyedül játszva a legkomolyabb kihívás, de semmi nem ér fel azzal, amikor 4-en egyszerre cooperatívban vagy Firefightban játszanak.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Bungie és a Microsoft Game Studios legújabb játéka, a Halo Reach idén szeptemberben jelent meg, a játék pedig ennek megfelelően kapható üzletünkben személyes átvétellel, vagy megrendelhető interneten, a lenti adatlapra kattintva.

A Halo: Reach csak és kizárólag Xbox 360-ra jelent meg.

Halo Reach megrendelés, adatlap


Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Halo Reach azoknak az FPS rajongóknak lesz paradicsom, akik nem szeretik a csőben játszódó scriptelt (ismétlődő jelenetekre támaszkodó), kiszámítható játékokat. A Halo Reach különlegessége, hogy Heroic/Legendary nehézségi fokozatokon olyan kiszámíthatatlan az ellenségek viselkedése, hogy minden végigjátszáskor más és más harcokat élhetünk át!
- A Halo Reach igen komoly többjátékos tartalommal rendelkezik, ami hónapokra, akár évekre elegendő. Firefight, négyfős coop, és persze kompetitív multiplayer - minden adott a hosszú távú szórakozáshoz!Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-09-26 23:41:08
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére