Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Ninety-Nine Nights 2

1394
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Ninety-Nine Nights II a Feelplus és a Q Entertainment közös fejlesztése. A Feel Plus sok jelen generációs Microsoft-szerepjátéknak segített be a tervezéssel és a programozási résszel - a Q Enterteinment csapata pedig az első N3-at is elkészítette, vagy ismerhetjük őket az olyan klasszikusokról, mint a Lumines, vagy az Every Extend. A fejlesztők sötétebb stílusban képzelték el a 2006-os játék folytatását.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Ninety-Nine Nights II egy hack'n'slash játék, tehát egy akciójáték, amelyben folyamatosan haladunk előre nagyon nagy számú ellenséges sereg katonái között, hősünkkel pedig válogatott támadásokkal gyorsan és precízen törünk utat magunknak. Ezekben a játékokban az idő a legfontosabb ellenfél, hiszen minél gyorsabban kell eljutni A pontból B-be, hogy minél több terület legyen a játékos csapatának felügyelete alatt. Természetesen egyjátékos módra lett tervezve a játék.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Ninety-Nine Nights II csak és kizárólag Xbox 360-ra készült el, a Q/Feelplus fejlesztése pedig a Konami kiadásában fog megjelenni szeptember tizedikén. A játék jelenleg előrendelhető, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba. Megrendelés és adatlap:

Ninety-Nine Nights II adatlap, megrendelés


Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Ninety-Nine Nights II megfelelő választás azoknak, akik szeretik a Dynasty Warriors stílusát, és felkészültek a stílus jellegzetességeire: a rengeteg, egyenként nem sok veszélyt nyújtó katonára, és a sok-sok ismétlődő akciójelenetre.
- A játék bár komorabb, sötétebb képi világgal bír, mint az első rész, ettől még igen látványos lett a végeredmény, a komolyabb támadások pedig igazán emlékezetes pillanatokat tudnak majd okozni mind a játékosnak, mind az ellenfeleknek.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-09-07 14:53:38
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére