Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Forza Motorsport III

1309
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Forza Motorsport a Turn 10 studios fejlesztőinek legújabb játéka. A Turn 10 egy olyan fejlesztőcsapat, akinek az egész Forza sorozatot köszönhetjük: az első még az Xbox-ra jelent meg, a második pedig már Xbox 360-ra, és kihasználta az online lehetőségeket. A fejlestőknek fontos a felhasználók által készített tartalom és az ezzel kapcsolatos lehetőségek - ezt tartják játékaik legfontosabb szolgáltatásának.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Forza Motorsport III egy autóverseny-szimulátor Valóban szimuláció, hiszen egy bizonyos fokig törnek az autók, a sebességérzet adott, és a legnehezebb irányítási modellel valóban csak a legprofibbak képesek magabiztosan versenyezni. A játék emellett csodálatos grafikát, több száz választható kocsit kínál, amiket szabadon festhetünk, és cserélhetünk egymás közt - és persze nem maradhatott ki az igen komoly online multiplayer sem.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Turn 10 által elkészített, a Microsoft Game Studios által kiadott játék már megjelent, és megvásárolható a Konzolok Szervizében akár személyes átvétellel üzletünkből, akár a lenti linkre kattinva internetes rendeléssel.

A Turn 10, ahogy az összes konzolos "belsős" fejlesztés, exkluzív, vagyis csak és kizárólag Xbox 360-ra vásárolható meg:

Forza Motorsport III adatlap, megrendelés

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Forza Motorsport III valódi nehézséget kínál azoknak, akik a legrealistább modellt választják, és könnyen felkapható szórakozás a könyebb fokozaton szinte bárkinek - a kampány mód pedig igen hosszú, több tucat játékóra lesz az egyjátékos mód teljesítése is.
- A Forza 3 az autók és az autók átalakításának kedvelőinek igazi Pardicsom lesz, változatos online játékmódokkal, az autók szabad kézi festésének lehetőségével, az aukciókkal: ha van internetkapcsolatunk, Xbox Live előfizetésünk, és szeretünk autókázni, akkor ez a játék hónapokra elegendő szórakozást tartogat majd számunkra.
Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-25 21:19:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére