Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Alan Wake

1227
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

Az Alan Wake a veterán pc-s fejlesztőcsapat, a Remedy játéka. A Remedy arról híres, hogy a Max Payne megjelenésekor létrehozták azt az effektet, amelyet a játékfejlesztők azóta is előszerettel használnak. Ez nem más, mint a Bullett Time Effect, a Mátrixból is látott időbelassítás. A Remedy két Max Payne után hosszú éveken át fejlesztette az Alan Wake-et, a játék Xbox 360 exkluzívvá vált - egy lineáris horrorjátékról van szó.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

Az Alan Wake egy pszichológiai thriller, vagy horror, ha úgy tetszik. A játékban főhősünk, egy alkotói válságban szenvedő író egy olyan rémálomban találja magát, amelyben a történések pontosan megegyeznek az általa írt egyik regény eseményeivel. Van kiút az őrületből? A válasz a játékosok kezében van. Az Alan Wake egy szigorúan egyjátékos történet, sötétben, egyedül játszandó - nem multiplayer szórakozás.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Remedy által fejlesztett, a Microsoft Game Studios által kiadott Alan Wake csak és kizárólag Xbox 360-ra jelent meg, a játék pedig megrendelhető weboldalunkról a lenti linkre kattintva, vagy megvásárolható személyes átvétellel üzletünkből.


A Remedy játéka Xbox 360-ra és PC-re készülődött hosszú éveken át, mígnem tavaly kiderült, hogy a játék csak és kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni, pc-re pedig nem.

Alan Wake adatlap, megrendelés - Xbox 360

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- Az Alan Wake egy igazán különleges videójáték, olyan elvont és mindenképpen gondolkodásra késztető történettel, amelyhez hasonlót legfeljebb regény formájában találnánk, videójátékként nem.
- Az Alan Wake egy különleges grafikai élményt fog nyújtani a játékosoknak, ahol a hangsúly a sötétség és a fény kettősségén lesz - a rettegés és a para adott lesz azokon a részeken, ahol a fejlesztők szeretnék, hogy féljünk, és a rejtélyes jelenetekből sem lesz hiány. Igazi horrorisztikus, vagy thriller hangulat vár a játékosokra.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-25 21:18:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére