Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Xbox 360 - újonnan bejelentett csomagok

5082
A Microsoft megannyi új csomagot jelentett be a napokban, amelyek között akadt, ami az ősszel megjelenni készülő Kinect kiegészítővel kapcsolatos, és akadt, ami a szeptemberben megjelenő sikercímhez, a régóta várt Halo Reach-hez kapcsolódik. Ezeket nézzük most meg - természetesen már mindegyik csomag és kiadás előrendelhető.Előljáróban nézzük is meg azt, hogy mi is az a a Kinect? A Kinect a Microsoft régóta készülődő új irányítási koncepciója, a kiadó szerint ugyanis megoldható lenne az is, hogy ne kelljen semmit használnunk egy-egy játék irányításakor. Bár a hagyományos játékok esetében már biztos, hogy nem fogja a kontrollert leváltani a Kinect, a direkt erre a kiegészítőre fejlesztett "Kinect" kategóriás játékok azonban már nem használnak kontrollert, csak a kamerás kiegészítőt. A Kinect lényege, hogy a mélységérzettel is rendelkező kamera érzékeli, "beszkenneli" a játékost, majd a játék során elemzi annak mozdulatait. Egyszerűbb parancsokat is kiadhatunk így, például az Xbox 360 menüjében navigálhatunk -ebben lesz segítségünkre a kamerához tartozó mikrofon is, amely hallja a hangunkat, és a megadott parancsszavakra is reagál majd. Így tudunk a kanapén ülve tekerni a mozifilmen, amit éppen nézhetünk, és ugyanígy akár ki is kapcsolhatjuk majd gépünket. A Kinectet támogató játékokban (mint például a kiegészítőhöz hozzácsomagolt Kinect Adventures) pedig egyszerűen úgy irányítjuk a játékot, hogy a mozdulatainkat követik a figurák a játékban is. A későbbiekben sportjátékok, kvízjátékok, versenyjátékok jelennek majd meg a géphez - mindegyiket egyszerűen így, a saját mozdulatainkkal, mindenfajta irányító használata nélkül vezérelhetjük majd. A Kinect két játékost támogat egyidejűleg - fontos, hogy legyen hely hozzá a szobában, hiszen nem lehetünk a kamerához túlságosan közel, és a 3-4 méternél nagyobb távolság sem éppen ideális.- A november elején megjelenő KINECT kiegészítő 41,990 forintos áron kerül majd forgalomba, a már előrendelhető csomag pedig a Kinect kamerát és a Kinect Adventures névre hallgató, teljesen a Kinect irányítási modelléhez igazított videójátékszoftvert tartalmazza. Ez a csomag leginkább azoknak lehet ajánlott, akik már rendelkeznek Xbox 360 konzollal.

- Azoknak, akik nem rendelkeznek még Xbox 360 konzollal, de szeretnének ősszel változtatni ezen, azoknak lehetősége van arra, hogy megvásárolják a szintén november elején megjelenő Kinect Arcade Bundle kiadást, amely a teljesen átalakított, kisebb fogyasztású, új külsőt és kissebb méretet kapó Xbox 360 Slim-et tartalmazza (négy gigabájt beépített flash memóriával, beépített WiFi wireless N kategóriás recieverrel), és a csomagban megtalálható még a Kinect kamera és a Kinect Adventure játékszoftver. a csomag ára: 89,990 forint.

- Két lehetősége van még azoknak, akik szeretnének Xbox 360-at vásárolni: augusztusban érkezik a fent már említett Xbox 360 Slim Arcade kiadása, amely 4gb-os belső flash memóriát és beépített Wireless recievert tartalmaz - ez a játékgép Kinect nélküli kiadásban is kapható lesz, 54,990 forintos áron. Végül, de nem utolsósorban frissen került bejelentésre a Halo Reach megjelenésére, szeptemberre időzített Xbox 360 Slim 250gb-os kiadása, amely Halo Reach játékot is tartalmaz, egyedi festéssel és egyedi menühangokkal alakítja ki a tökéletes Halo-hangulatot. A 94,900 forintba kerülő csomagban az egyedi gép mellett tehát megtalálható KÉT kontroller (szintén egyedi festéssel) és a Halo Reach szoftver.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-23 13:00:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére