Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Alan Wake

1172
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

Az Alan Wake a legendás Remedy névre hallgató fejlesztőcsapat legújabb játéka. A Remedy azzal került be a köztudatba, hogy forradalmian új dolgokat vitt be a videójátékokba a Max Payne nevű sorozatában, mint például a bullet-time, amelyet azóta is nagyon gyakran használnak megfelelő helyeken. Az Alan Wake ehhez képest komoly váltás, hiszen a hangsúly nem az akción, hanem a horrorisztikus hangulaton van.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

Az Alan Wake egy pszichológiai thriller, vagy egy horrorjáték, ha úgy tetszik, amelyben persze a túlélésünk érdekében szükség lesz fegyverhasználatra is. A játék egy írói krízisben szenvedő férfi életét mutatja be, aki pihenni akar, de a felesége eltűnik, és hamarosan úgy néz ki, hogy ez lesz a legkisebb problémája. Komoly hangulatú egyjátékos kaland ez, mindenfajta multiplayer opció lehetősége nélkül – sötétben, magányosan játszandó.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Remedy által fejlesztett, a Microsoft Game Studios gondozásában kiadott Alan Wake tavasszal jelent meg, ennek megfelelően nálunk kapható akár személyes átvétellel az üzletünkből, akár az internetes rendelés útján - ekkor a lenti linkre kell kattintani, ami a játék adatlapjára visz minket.

Az Alan Wake kezdetben pc/xbox 360 játékként volt bejelentve, de később kiderült, hogy csak és kizárólag Xbox 360-ra lehet majd megvásárolni:

Alan Wake - adatlap, megrendelés (Xbox 360)

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- Az Alan Wake az Xbox 360 egyik legszebb játéka. Nem feltétlenül a technológia az, amely ennyire komoly mögötte, hanem a tévéink képernyőjére lefestett csodás helyszínek és a fény-árnyékok különös játéka, amely növeli a horrorisztikus hatást.
-A játék legnagyobb erénye a grafikai megvalósításban rejlik: annyira szép karakterek szerepelnek benne, amelyek megállnák a helyüket az animében is, és akkor még nem is beszéltünk a speciális támadások látványáról, a gyors kameramozgásokról: igazi mestermű ez ebben a tekintetben.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-09 16:26:38
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére