Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Left 4 Dead 2

1576
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Left 4 Dead 2 a Valve fejlesztőinek játéka. A Valve az ezredforduló tájékán vált világhírűvé a Half-Life című játékukkal, amely forradalmasította a belsőnézetes lövöldözős játékok műfaját. Ez a bravúr másodjára is sikerült nekik, 2004 környékén, a Half Life 2 megjelenésével. A Valve az egyik legnagyobb hírű fps-fejlesztő, a Left 4 Dead pedig egy igen népszerű új sorozatuk, amelyben a többjátékos zombivadászat a központi téma – akár a gép ellen, akár más játékosok ellen.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Left 4 Dead 2 az elődhöz hasonlóan fejezetekre osztott túlélő fps. A játék lényege, hogy az adott helyszínről elmeneküljünk, miközben hordákban támadó, soha véget nem érő hullámokban özönlenek ellenünk a zombik. Az igazi veszély a lőszer hiánya és a különleges képességű, minket gyorsan miszlikbe aprító zombik megjelenése. A játék természetesen nagyon komoly többjátékos üzemmóddal bír, akár egymást segítve, akár egymás ellen is játszhatunk.
Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Valve által fejlesztett és kiadott Left 4 Dead 2 már megjelent, a tavalyi őszi szezon egyik legnagyobb meglepetés-sikerét pedig most nagyon kedvező áron vásárolhatják meg akár személyes átvétellel üzletünkben, akár az interneten keresztül megrendelve, a lenti adatlapra kattintva.

A Left 4 Dead 2 PlayStation 3-ra nem jelent meg, jelenleg konzolokon csak az Xbox 360-as változat létezik:

Left 4 Dead 2 adatlap, megrendelés - Xbox 360


Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Left 4 Dead második része az elődnél is jobb, összetettebb játékmenettel bír, hiszen újfajta különleges zombik is bemutatásra kerültek, egy-egy ilyen lény megjelenése alaposan megváltoztatja az erőviszonyokat
-A játék grafikailag is igen komolyra sikerült, főleg annak fényében, hogy hány zombit láthatunk egyszerre a képernyőn
.A multiplayer nagyon addiktív és szórakoztató, legyen szó akár a csapatos zombimészárlós coopról, vagy a multiról, ahol az egyik csapat játékos különleges zombik szerepébe bújik, a többiek pedig az embereket szerepében próbálnak elmenekülni.

Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-08 11:31:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére