Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Mass Effect 2

1054
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Mass Effect a legendás Bioware csapat játéka. A BioWare a konzolosok számára az előző generációban leginkább a Star Wars Knights of The Old Republic által lehetett ismert, de főleg számítógépen sok minőségi szerepjátékot készített a csapat. A Mass Effecttel egy olyan sorozatot hoztak létre, amely ebben a generációban három részből áll majd, és vegyesen szerepelnek benne RPG-s és akciójátékos elemek is.


Milyen stílusú játék az ME2 és van benne multi?

A Mass Effect II talán a legjobban úgy jellemezhető, hogy akciójáték és szerepjáték ügyes ötvözete. A különböző bolygókon, űrállomásokon utazva megannyi szereplővel beszélhetünk, szabadon megválaszthatjuk, mit reagálunk kérdéseikre, küldetéseket vehetünk fel. A játék javarészében azonban harcolni fogunk, valós időben, fedezékeket és a képességeinket használva, fejlődve. Több játékos mód nincs.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A BioWare által fejlesztett Mass Effect széria a fejlesztők nyilatkozatainak és terveinek megfelelően eddig csak és kizárólag PC és Xbox 360 gépekre jelent meg, PlayStation 3-as változatról eddig nem esett szó.

A Mass Effect 2 már megjelent, megvásárolni pedig a lenti linkre kattintva interneten keresztül lehet, vagy személyesen. Érdemes odafigyelni a limitált kiadás különösen kedvező árára!

Mass Effect 2 adatlap, megrendelés (limitált) - Xbox 360

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Mass Effect 2 gyönyörű játék. A Gears of War által is használt Unreal 3 motort kihasználó játékban változatos helyszíneken akciózunk majd, sokukra hónapok múlva is emlékezni fogunk
- A játék nagyon ügyes hibrid, ami alatt azt kell érteni, hogy pontosan annyira akciójáték, amennyire szükséges, és pontosan ott engedi a szabad döntéshozatalt, ahol azt egy szerepjátéktól elvárjuk
-Több hétre elegendő tartalmával azok imádni fogják, akik egy vaskosabb kalandra vágynak


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-06 17:02:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére