Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett, kapható az Alan Wake!

1178

A Remedy hosszú éveken át dolgozott egy művön, amely a horrort, a pszichológiai thrillert, a bámulatosan látványos, az adott konzol minőségét maximálisan kihasználó grafikát és egy igazán felejthetetlen történetet tartalmaz: ez lett volna a végre hivatalosan megjelent Alan Wake. Az Xbox 360 tulajdonosok - és csak ők - örülhetnek, hiszen az Alan Wake a konzoljuk leglátványosabb programjainak egyike lett, és az akciót ügyesen keveri a Silent Hill és a korabeli Resident Evil játékokra jellemző hangulattal. Alan Wake, a saját maga által teremtett, elképzelt rémálmok szenvedője a mai naptól útjára indul az epikus, többször újrajátszható kalandban: megérkezett a játék.ALAN WAKE (XBOX 360)

Az Alan Wake története a címadó főszereplő élete köré van felépítve: Alan egy horror-író, aki szeretné lelki nyugalmát legalább részben visszanyerni, így felesége úgy dönt, egy költözés remek lehetőséget jelenthet az írónak egy kis kikapcsolódásra - és egyben visszanyerheti ihletét is - mivel Alan évek óta képtelen befejezni éppen aktuális művét. Az idill talán ennyire kegyetlenül sosem fordult át horrorba: Alan felesége eltűnik , ő maga pedig az általa írt regény lapjai közt találja magát: általa megírt jelenetek zajlanak le a valóságban, az árnyak megelevendnek, segítséget pedig hol is találhatnánk? A játékos itt veszi át az irányítást, és gyakorlatilag Alan mögött, képzeletbeli segítőtársként élhetjük át vele együtt azokat a borzalmakat, amiket kigondolt, és amelyek végül valóra válnak, és megkűzdhetünk a szó szerint megelevenedett sötétséggel, az önálló életre kelt tárgyakkal, és a leírhatatlan borzalmakkal , amelyek az elhagyatott régiókban ránk várnak.

MEGRENDELÉS, ADATLAP:

ALAN WAKE - Xbox 360

Az előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak: házhozszállítási díj nélkül küldjük a játékot a megbeszélt címre. Az előrendelők pedig ajándék Too Human játékkal gazdagodtak - az akció csak az előrendelésre volt érvényes.  

A játék május tizennegyedikétől kezdve megrendelhető a fenti linkre kattintva, vagy megvásárolható személyes átvétellel.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-05-13 23:43:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére