Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Lips: Number One Hits!

1693

Az iNis és a Microsoft Game Studios közös gyermeke, a Lips egy igazán nagy űrt hivatott betölteni a tavalyi megjelenéskor: az Xbox 360 tulajdonosok számára kellett egy program, ami a SingStar-hoz hasonlóan a házibulik alkalmából a “karaoke” című szórakozást képes minőségi módon nyújtani. A terv egyszerű volt: legyen benne sok dal, értékeljék a játékosok teljesítményét megfelelően, és ami a legfontosabb: legyen felkészítve a játék felülete arra, hogy később letölthető formában új dalokat vásárolhassanak hozzá. Ez így is lett, a játék végül egészen jól sikerült, attól eltekintve, hogy ezt a mikrofont is be lehetett csapni a suttogós, szuszogós stílussal. Apropó mikrofonok, az alapjátékhoz két kellően robosztus felépítésű mikrofon is járt – ez a jövőben alapvető kiegészítővé vált a folytatásokhoz. Abból egy év elteltével itt a Lips: Number One Hits.

A Lips: Number One Hits az első rész által lefektetett alapokra építkezik. Ez is használja a mikrofonokat, itt is megvannak az ismert játékmódok – fontos bónusz többek között, hogy a játékban behozhatunk extra ruhákat az Avatárunk számára is. A Number One Hits dallistája csak és kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek valamelyik nemzetközi listán megjelenéskor az első helyen debütált. Ezek a főleg modernebb, 2000 után megjelent utáni dalok lesznek, mint például a Push the Button (Sugababes), The Fear (Lily Allen), I Dont Feel Like Dancin' (Scissor Sisters), vagy a Tide is High (Atomic Kitten) – de akadnak itt klasszikusabb darabok is, mint például a U Cant Touch This (MC Hammer) vagy a Dont Worry Be Happy, esetleg a Barbie Girl – a teljes dallistát itt találhatjuk meg. Az már most biztos, hogy a Number One Hits felhozatala jóval időtállóbbnak igérkezik, mint az eredeti Lips kínálata: ezt figyelembe véve a karaokét szerető játékosoknak érdemes lesz beruházni rá.


A LIPS: NUMBER ONE HITS ÁRA 10,990 FT, A CSOMAG TARTALMAZZA A JÁTÉKOT ÉS A KÉT VEZETÉKNÉLKÜLI MIKROFONT! Megrendelni ITT lehet.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-10-27 11:53:17
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére