Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Decemberi akciók - harmadik felvonás !

1061
Nincs ünneplés akciós ajánlatok nélkül: a Konzolok szervizében az elkövetkező négy hétben rendre más és más játékokat kínálunk majd a megszokottnál még alacsonyabb áron. Természetesen a készlet nem korlátlan, így érdemes lesz minden hét elején átnézni az éppen aktuális akciókat, ajánlatokat. Nézzük a harmadik heti adagot: az akciós árak tehát december tizennegyedikétől december huszadikáig élnek.

 
Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts

Kiadó: Microsoft
Korosztály: 3+
Stílus: Ugrándozós- autóverseny
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 2,500 Ft
AKCIÓS ÁR: 1,500 Ft

MEGRENDELÉS


 
Saboteur

Kiadó: EA
Korosztály: 18+
Stílus: Akció
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 12,000 Ft
AKCIÓS ÁR: 10,500 Ft

MEGRENDELÉS

Banjo és Kazooie most Xbox 360-ra látogat el, és a Rare mostani formájának megfelelően egy izgalmas, újszerű kalandot élhetnek át kicsik és nagyok egyaránt! A játék két fontos összetevőre épít: az egyik természetesen, a régi idők hangulatát idéző mászkálós, ugrálós rész, amiben hőseink megannyi apró alkatrészt, csavarokat, és egyéb tárgyakat gyűjthetnek össze. Na de miért is van nekik erre szükségük? Természetesen azért, hogy megépíthessék saját járművüket!A Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts olyan játék, hogy eddig soha nem látott szabadságot ad a játékosoknak arra, hogy felépítsék - egyfajta legó-hoz hasonló módon - a legjobbnak tartott járműveket. Hogy aztán merre kalandoznak saját masinájukkal, az gyakorlatilag mindegy: ezekkel az eszközökkel, ha jól megépítik őket, bejárhatjuk az egeket, lemehetünk a tengerek mélyére, és persze versenyautóként használva száguldozhatunk is. A Banjo grafikája csodaszép, és a képi világáról süt az elvont és az egyértelmű humor egyaránt - ráadásul hatalmas terepeket járhatunk be.A játék erősen ajánlott a kreatívabb fiataloknak, akik tervező-készségüket kiélhetik egy olyan játékban, ahol nincsenek a mostani trendek alapján elkészített erőszakos motívumok, nincs vér, brutalitás, és legfőképpen: pusztítás helyett az alkotásra összpontosít.
A második világháború idején játszódó The Saboteur a német megszállás alatt álló Franciaországban játszódik, a főszereplő pedig az ír Sean Devlin, aki nem törődne túlságosan a háborúval, de a legjobb barátjának elvesztése alaposan megváltoztatja világnézetét - ő pedig csatlakozik a Francia Ellenálláshoz. A játék egyik legnagyobb különlegessége, hogy a grafika teljes mértékben alárendeltje annak, ahogy haladunk: Párizs különböző negyedei először fekete-fehér tónusban pompáznak, a monotonitást egyedül a horogkeresztet és egyéb német jelenlétet jelző karszalagok, zászlók és szimbólumok vörös színe töri meg. Ha egy ilyen régióban vagyunk, akkor az bizony azt jelenti, hogy a német jelenlét olyan erős, hogy ólomsúlyként nehezedik rá a helyi ellenállás és a francia köznép életére. Az adott régióban, negyedben végrehajtott sikeres náci-ellenes küldetéseink azonban javítanak a helyzeten, ezzel pedig visszaszoríthatjuk a járőröző katonákat a katonai bázisaik környékére, és a színek is visszatérnek. . A Saboteur a nyitott felépítés ellenére persze rendelkezik fő történetszállal és küldetésekkel, és a Grand Theft Auto stílusára hajazó megannyi mellékküldetéssel is. A világháborús játékokat kedvelő és az újdonságokra vevő játékosoknak tudjuk ajánlani.
 


Grand theft Auto 4


Kiadó: Take-Two
Korosztály: 18+
Stílus: Akció
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 10,490 Ft
AKCIÓS ÁR: 6,500 Ft

MEGRENDELÉS 


Avatar The Game


Kiadó: Ubiosft
Korosztály: 12+
Stílus: Akció
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 12,500 Ft
AKCIÓS ÁR: 10,500 Ft

MEGRENDELÉS
A Grand Theft Auto sorozat egy igazi, modern sikertörténet, egy legenda. A három dimenzió videójátékokba beszűrődése után hosszú évek teltek el, mire valaki úgy döntött: itt az ideje valódi, élő, lélegző várost alkotni, bűnbandákkal, rendőrséggel, hétköznapi emberekkel és egy főszereplővel, akit mi alakítunk: ez a GTA szelleme. A negyedik rész az első ebben a generációban, és a hihetetlenül sok mindent megjelenítő grafika mellett a modern újdonságok is bekerültek, sokat fejlődött az irányítás, az eddig nehézkes célzás, és a multiplayer üzemmódok is bemutatkoztak, sokak nagy örömére. Több hetes, kötetlen szórakozásnak néz elébe az, aki ezzel a játékkal megpróbálkozik: hatalmas élményben lesz része, az biztos. A Grand theft Auto 4 Xbox 360-as változata ráadásul időközben két letölthető tartalommal is bővült, amelyek közül mindkettő Liberty City egy teljesen új oldalát mutatja be a játékosnak. A Microsoft Pontokért megvásárolható kiegészítők egyikében egy motorosbanda kalandjait ismerhetjük meg, a másikban pedig a drogbárók harcos, hazugságokkal és háborúkkal teli életébe csöppenhetünk bele.

Az Avatar: The Video Game a fenti helyzetet a történetvezetés szempontjából megőrzi, és a Pandora bolygó szépségeit bemutatva egy egészen különleges utazásra invitálja a játékost. Az Avatar: The Video Game nem dőlt be a mostani trendeknek, és nem egy hatalmas játszóterek alkottak, amiben a játékosok szabadon rohangálnak, történet-központú küldetéseket és mellékszálakat megoldva – éppen ellenkezően, szépen végigvezetnek minket ezen a látványos kalandon, feladatról feladatra. Az Avatar: The Video Game egy pörgős, szolídan hosszan tartó, látványos, bármikor újrajátszható kaland , ami elsősorban a vizuális és a zenei téren próbál nagyot alkotni – pontosan azt kínálja tehát videójátékként, amit a film is. Szórakoztatást. Kitérhetünk még egy olyan lehetőségre, amit Magyarországon valószínűleg igen kevesen fognak kihasználni: a filmhez hasonlóan az Avatar The Video Game is képes a 3d-s szemüvegeket igénylő 3d-s képet kibocsátani, ehhez pedig 120hz-en üzemelő HDTV-re és egy HDMI-n keresztül csatlakoztatott Xbox 360 vagy PlayStation 3 masinára lesz szükségünk.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-12-14 10:15:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére