Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Akciós ajánlataink - Star Ocean és Vesperia

1631
Star Ocean 

Típus: scifi JRPG 
Korosztály: 16-25
Játékidő: 60+ óra
Adatlap 


Tales of Vesperia

Típus: fantasy JRPG
Korosztály: 14-25
Játékidő: 50+ óra
Adatlap


A Star Ocean sorozat a szerepjátékok között egy igen furcsa pozíciót töltött be az előző generációk alatt. Ezek a játékok voltak azok, amelyek a normális, de igen hosszú jrpg-khez képest is gigantikusnak számítottak. A science fiction és a fantasy elemeit ügyesen ötvöző történetekben általában megannyi bolygón járhattunk , rengeteg ellenféllel találkozhattunk, és a több száz órányi fejlesztgetés mellett nem szabad elfelejteni, hogy a játék történetének befejezése csak rajtunk múlt. Gyakran több tucat különböz befejezést érhettünk el attól függően, hogy éppen mit és kivel csináltunk - ez a gigantikusság és a több befejezés (és a megannyi nehézségi fokozat!) az, ami elkülönítette a Star Ocean-t a többi japán szerepjátéktól. Hatalmas felhördülést okozott a rajongók körében, amikor kiderült, hogy a Star Ocean: The Last Hope, a sorozat negyedik része, csak és kizárólag Xbox 360 konzolra jelenik majd meg. Szerencsére nem kellett senkinek csalódnia a játékban, hiszen a tovább finomított és fejlesztett harcrendszer mellett ezúttal is több befejezést érhettünk el, négy nehézségi fokozat mellett pedig egészen észvesztő tartalom van a játékban. Titkos bolygók, titkos helyszínek, irtózatosan nehéz és szabadon választható főellenségek - ez mind arra vár, aki hajlandó lesz több időt és energiát beleölni a játékba. A Star Ocean The Last Hope egyébként az összes előző epizódnak az előzménye, és a harmadik világháború utáni földi erők első hipertér-ugrását mutatja be az animékre már jellemző stílusban. A játék grafikája különleges, hiszen a karakterek leginkább valódi bábukra hasonlítanak, nagyon részletesen megformálva.

A Star Ocean the Last Hope abszolút nem tökéletes játék: a történet néhány eleme sokak számára riasztó lehet, és a játékban nagyon sokat kell majd harcolni, ahogy azt az elődökben is megszokhattuk. Ezek alapján a Star Ocean rajongói mellett ajánljuk a játékot azoknak, akik szeretik a scifi szerepjátékokat (például a Mass Effectet), és emellett nem idegenkednek a japán fejlesztők karakterábrázolásától és a néha furcsa dialógusoktól. Ők tartalmas, felejthetetlen élménnyel gazdagodnak majd.
A Tales játékok különlegesnek számítanak a szerepjátékok világában. A Japánban már a kilencvenes évek hajnala óta népszerű sorozat 2-3 évente jelentkezett egy-egy résszel a legnépszerűbb konzolokon (SNES, PS, majd PS2, most pedig DS és a 360 következett), a nyugati játékosok azonban ritkán kóstolhattak bele normális formában ebbe a nagyszerű sorozatba. A Tales volt az egyik első azon szerepjátékok közül, amelyik sutba dobta a körökre osztott harcot , és valós időben egymásnak ugró karaktereket hozott a játékba. A Super Nintendón lefektetett alapok hihetetlen módon ma is működnek, és egészen minimális változtatásokra volt csak szükség, hogy a harcok ma, 2009 közepén is izgalmas élményt nyújtsanak. A Gamecube-os Tales of Symphonia miatt a jrpg-rajongók megismerték a sorozatot hazánkban is (hiánypótló darab volt azon a masinán), az Xbox 360-as Tales of Vesperia pedig mindenki egyöntetű véleménye szerint a legjobb rész a sorozatban. A játék főszereplője egy látszólag semmirekellő fiatal, Yuri Lowell, aki a birodalom fővárosának alsóbb, közrendűek számára fentartott negyedében tengeti mindennapjait. A világban mindenütt szörnyek vadásznak a vándorokra, és egyedül a Blastia nevű mágia-tároló eszköz az, amely a városokat pajzsokkal szereli fel - és többek között ilyen eszközökkel működtetnek minden komolyabb berendezést is. Az egyik helyi blastia meghibásodása indítja el Yurit azon az úton, hogy hamarosan hatalmas ellenségekbe, jóságos barátokba, és a világot fenyegető veszélybe futunk bele: a helyzet megoldása pedig a mi feladatunk lesz.

A játék hozza a szokásos formáját: iszonyatosan hangulatos szinkronhangok mellett, élvezetes és valós időben játszódó harcokkal, megannyi fejleszthető karakterrel és tuningolható felszereléssel, és sok-sok poénnal invitálja a játékosokat egy vérbeli fantasy kalandra - a stlíusra fogékony játékosok egész egyszerűen ezt nem hagyhatják ki. Fontos megemlíteni, hogy a játék stílusa úgynevezett "cel-shaded", ami azt jelenti, hogy mozgás közben egy rajzfilmre emlékeztet minket a látvány.


Felkeltettük érdeklődésedet? Akkor irány a játék adatlapja, ahol megrendelheted azt - a Star Ocean ára 10,990 ft, a remek gyűjtőknek szánt kiadásé pedig 14,500!


Felkeltettük érdeklődésedet? Akkor irány a játék adatlapja, ahol megrendelheted azt - a Tales of Vesperia ára most csupán 10,990 ft!!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-08-23 20:35:23
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére