Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Microsoft akció: kedvező árú kiegészítők az előrendelt csúcsjátékok mellé!

4334
Előrendelted már valamelyik őszi slágerjátékot Xbox 360-ra, vagy fontolgatod azt? Akkor most segítünk meghozni a döntést! Most induló akciónk lényege, hogy a lentebb látható játékokat Xbox 360-ra előrendelve kedvezményes áron juthatsz hozzá más kiegészítőkhöz, pontkártyához, vagy épp Xbox Live előfizetéshez! Kösd össze tehát a kellemest a hasznossal - ha már úgyis fontolgattad az említett kiegészítők vásárlását, vagy a játékok előrendelését, akkor most egy okkal több van rá, hogy megtedd ezt!

Battlefield 4 előrendelés Call of Duty Ghosts előrendelés


Az akciónk nem egy, de rögtön öt játékot érint, a közös pont bennük pedig az, hogy igen népszerű, sokak által várt játékokról van szó! Kezdjük rögtön a GRAND THEFT AUTO V-el, aminek előrendelésekor 2100 pontos Microsoft Pontkártyát vásárolhatsz, 4990 forintért! Aztán itt van a BATTLEFIELD 4, ami mellé egy fekete, vezetéknélküli Microsoft Xbox 360 kontrollert tudsz kedvező áron megvásárolni, 6490 forintért! Ha inkább a nagy rivális, a szintén ősszel rajtoló CALL OF DUTY: GHOSTS érdekel, akkor ahhoz a játékhoz most 12 hónapos XBOX LIVE GOLD előfizetés társul - csupán 7490 forintos áron!
Assassin's Creed IV előrendelés, ajándékkal Watch Dogs előrendelés, ajándékkal

Novemberben pedig két nagy Ubisoft-klasszikus is érintett ebben az akcióban! Az első természetesen nem más, mint a kalózlét szépségeit és veszélyeit alaposan feltáró ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG, aminek előrendelésekor most kedvező áron, 8990 forintért vehetsz egy Xbox 360-as fekete Play and Charge Kites vezetéknélküli kontrollert! Az akciót végül az időrendi sorban a legutolsó játékkal, a WATCH DOGS-zal zárjuk: ha ezt Xbox 360-ra rendelted elő, akkor neked most csak 4990 forintba kerül a fekete színű Xbox 360/PC párosra egyaránt használható vezetékes kontroller!

ELŐRENDELT SZOFTVER:   HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ AKCIÓS AJÁNLATUNK:
ASSASSIN'S CREED IV XBOX 360   Fekete, vezetéknélküli Xbox 360 kontroller + Play and Charge Kit
BATTLEFIELD 4 XBOX 360   Fekete, vezetéknélküli Xbox 360 kontroller
CALL OF DUTY GHOSTS XBOX 360   Xbox 360 12 hónapos Xbox Live Gold előfizetés EU profilhoz
WATCH DOGS XBOX 360   Fekete, vezetékes Xbox 360/PC Kontroller

A legfontosabb tudnivalók az akciókkal kapcsolatban:
1. Ha több verzió létezik az Xbox 360-as játékszoftverből (normal, speciál, gyűjtői kiadások, stb), akkor minden verzióra érvényes az adott játékhoz kapcsolódó akció.
2. Egy személy egyetlen ilyen akciós árú terméket vásárolhat az előrendelt játék mellé, illetve az ily módon megrendelt termékeket az előrendelt játékszoftver megjelenésével együtt küldjük majd el (illetve ekkortól vehető át, ha személyes átvételről van szó.)
3. Az akció érvényes a jelenleg már előrendelt szoftverekre is (ha tehát már előrendelted nálunk az érintett játékok 360-as verzióját), és az újonnan leadott előrendelésekre egyaránt
!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-09-06 16:55:54
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére