Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Meghosszabbított garancia vásárlás - biztosítsd be konzolod előre akár 3 évre!

1568

Előfordult már veled, hogy a kedvenc konzolod garanciája pont egy nappal a végzetesnek bizonyuló meghibásodás előtt ért véget és gyakorlatilag nem volt érdemes szervizeltetni a gépet, mert a javítási költségből majdnem tudtál venni egy újat?

meghosszabitott_garancia_vasarlas
Igen, velünk is... Mostantól azonban a Konzolok Szervizében minden új konzolhoz tudsz vásárolni meghosszabbított garanciát, mellyel a gép típustól függően egy vagy akár két évvel is ki tudod tolni a garanciális időszakot. Sőt, a garit kombinálhatod baleseti fedezettel, melyet nem csak a gép meghibásodása esetén érvényesíthetsz, hanem akkor is ha előre nem látható, váratlan esemény következtében éri a konzolt töréskár, például ha véletlenül leejted vagy rálépsz.

Mindehhez nem kell mást tenned, csupán weboldalunkon beikszelni a kívánt időtartamú garancia típust és a többit már mi intézzük.

A kiterjesztett garancia és a baleseti fedezet jelenleg PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokhoz érhető el, a díjszabást pedig a konzolcsomagok adatlapján tudod megtekinteni.
 

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-04-07 17:00:14
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére