Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Minecraft Xbox 360 Edition!

7156
Megjelent végre, és megvásárolható üzletünkben az elmúlt évek egyik legnépszerűbb, legszórakoztatóbb játéka, a MineCraft: Xbox 360 Edition. A dobozos kiadás lehetővé teszi, hogy akkor is nálad legyen a játék, ha nem szeretsz online vásárlással bajlódni, vagy egyszerűen csak ragaszkodsz a lemezes változathoz.


A Minecraft: Xbox 360 Edition egy igen izgalmas játék, ami nem a grafikájával hódít - elvégre "csupán" kockákból felépülő világot láthatsz a tévéd vagy monitorod képernyőjén. Nem, a Minecraft nem ettől zseniális, hanem attól, amit a világban csinálhatsz: áshatsz, építhetsz, harcolhatsz, túlélhetsz - egyedül vagy másokkal, az már csak rajtad múlik. Amit gyerekkorodban Legóval építettél meg, azt most valódi elemekből összerakhatod és be is járhatod a Minecraft világában. Ha nem szereted a konfrontációt, akkor ki is kapcsolhatod az igen rémisztő szörnyeket és ellenfeleket, ha pedig inkább a kaland érdekel, akkor extrém harcot is vívhatsz a túlélésért az utolsó pillanatban épített erődeiddel!

A Minecraft ráadásul ideális játék a csoportos szórakozásra is: akár egy gépen több kontrollerrel, vagy online, barátaiddal együtt is építgethetsz ezt-azt. Hihetetlen szabadság és megannyi kaland vár Rád a Minecraft Xbox 360 Editionnel, méghozzá csökkentett áron! Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottatok: ha házhozszállítást kértetek, akkor a játékot hétfőn kapjátok kézhez!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-05 15:56:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére