Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Mass Effect: Andromeda vásárlás - légy részese a sci-fi eposz legújabb felvonásának!

1421

Három döbbenetesen sikeres rész után a Mass Effect sorozat visszatér, hogy ismét elragadja a sci-fi játékok koronáját a régóta várt Mass Effect: Andromeda megjelenésekor, mely mellé ráadásul egy extra DLC csomagot is adunk ajándékba a készlet erejéig!


mass_effect_andromeda_vasralas

Gondolom nem kell bemutatnunk a Mass Effect-et egy hardcore gamernek sem, hiszen az előző generáció egyik legmeghatározóbb sorozatáról van szó, mely mesterien ötvözte az akció, szerepjáték, illetve filmes elemeket. A Mass Effect: Andromeda szerencsére megtartja az elődök minden pozitívumát miközben teljesen új irányba tereli a sorozatot.

MASS EFFECT ANDROMEDA VÁSÁRLÁS:

PS4 Mass Effect Andromeda PS4 5 990 Ft XOne Mass Effect Andromeda Xbox One 5 990 Ft PC Mass Effect Andromeda PC 5 990 Ft


A játékban nem kisebb feladatod lesz, mint hogy új otthont találj az emberiségnek egy hatalmas, Tempest névre hallgató űrbárka kapitányaként. Természetesen a sorozat hagyományaihoz hűen az Andromeda is tele van kisebb és akár az egész hajó sorsát befolyásoló döntéshelyzetekkel, melyek után vállalnod kell a következményeket is. Emellett teljesen megújult dinamikus harcrendszer vár, négy fős kooperatív küldetésekkel, valamint szinte kifogyhatatlan potenciális kalandot rejtő gigantikus univerzummal.

Ha szereted az olyan játékokat, amikben el lehet veszni akár 100 órán keresztül is, a Mass Effect: Andromeda-val egészen biztosan szerelembe fogsz esni, az első vásárlókat pedig a játék mellé egy 3 darabos DLC pakkal is meglepjük.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-03-17 16:55:25
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére