Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Mario Kart 8!

1626

Az idei év kifejezetten izgalmasnak igérkezik, ha Nintendo Wii U-tulajdonos vagy: februárban fantasztikusan jó platformjátékkal játszhattál a Donkey Kong Country Returns által, és az őszi játékdömping előtt még itt van a tavasz legjobban várt versenyjátéka, a rajongók milliói által várt Mario Kart 8!

Az, aki nem játszott valamelyik korábban megjelent Mario Kart játékkal, az nehezen értheti meg, hogy miért övezi akkora siker és rajongás a szériát - pedig roppant egyszerű dologról van szó! A lényeg, hogy a Mario Kart több évtizede egyszerűen felkapható, de hosszú hetekre, hónapokra szórakozatató játékokat kínált az éppen aktuális Nintendo-konzolok tulajdonosai számára - ezek a játékok pedig rendre izgalmas többjátékos módokkal garantálták azt, hogy nem csupán a gép által vezérelt pilótákkal mérheted össze tudásod! A színes, a Mario-játékok világából már jól ismert karakterek és pályák tovább emelték a hangulatot, a felszedhető extrák pedig felkavarják, megbonyolítják a játékmenetet annyira, hogy ne egy szimpla autóversenyzős, gokartos játékban érezd magad! A Mario Kart 8 a jól ismert receptet tökéletesíti egy döbbenetesen jó minőséget képviselő folytatás formájában!

Mario Kart 8 Wii U gameplay 01

A MARIO KART 8 a Nintendo Wii U képességeinek megfelelően már HD felbontásban pompázik, és az eddig látottak alapján olyan grafikai színvonalat képvisel, aminek megjelenítésére a PS3-as és 360-as játékok már nem képesek. A csodálatosan szép pályákon részletes karakterekkel és gokartokkal (illetve egyéb, változatos járművekkel) versenyezhetsz majd, a csavar azonban csak most jön: a Mario Kart 8 nagy újdonsága az anti-gravitáció mezők megjelenése: bizonyos pályaszakaszokon alaposan megkeveredik a "fent" és "lent" fogalma! Jobb lesz tehát, ha megszokod, hogy egyes pályákon a plafonon vezetsz majd, vagy épp a falakon - mindezt úgy, hogy a lezuhanástól nem kell tartanod (feltéve, ha nem sodródsz le a helyszínről, mondjuk egy hátulról érkező kék teknőspáncél találatát követően!)

Mario Kart 8 Wii U gameplay 02 Mario Kart 8 Wii U gameplay 03

A Mario Kart 8 továbbra is megőrizte egyediségét, esszenciáját: a célja a sorozatnak most, húsz év elteltével is az, hogy fergeteges, szórakoztató, a kicsik és nagyok számára egyaránt élvezetes gokartos játékot adjanak az éppen piacon lévő Nintendo-masina tulajdonosainak. A Mario Kart 8 hű maradt a hagyományokhoz: tartalmas, gyönyörűen néz ki, online és offline multiplayerben egyaránt játszható, és minden eddiginél több játékmódot, játszható karaktert és pályát tartalmaz, nem akármilyen minőség mellett! Ne habozz tehát: rendeld elő még most!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-23 01:39:03
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére