Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


LocoRoco Remastered kedvcsináló : PSP klasszikus modern köntösben!

506

A PSP klasszikus címeként ismert LocoRoco visszatért, hogy felújított formában csaljon mosolyt a PS4 tulajok arcára.


locoroco_kedvcsinalo_ps4
Látogasd meg a LocoRocok csodákkal teli birodalmát a legvidámabb PS4 címben! A PSP "L" és "R" gombjairól elnevezett vidámságtól kicsattanó játékba 2006-ban egyszer már beleszerettünk a Sony első hordozható gépén, most pedig felújított és kibővített formában próbálhatod ki a negyedik generációs PlayStation konzolokon.

Feladatod a LocoRoco populáció növelése, illetve az egész Földet elözönlő gonosz Moja lények eltávolítása lesz, melyhez mindössze a kontroller vállgombjait, illetve a kör szimbólumot kell használnod. Előbbivel irányíthatod, hogy a kis gömböcök milyen irányba guruljanak, az L+R egyszerre történő lenyomásával pedig ugrásra bírhatod őket. A kör ezzel szemben szituációtól függően több egyedre bontja, illetve egyetlen nagyobb LocoRocová dagasztja az általad irányított karaktereket.

A képernyőről szinte lemászó színpompás grafikát fülbemászó dallamok egészítik ki, valamint tengernyi gyűjtögetni való, így a perfekcionisták hetekig ellesznek az összes elrejtett apróság megtalálásával.

A LocoRoco Remastered-et 4590 Ft-ért szerezheted be a PlayStation Store-ból, az ehhez szükséges feltöltőkártyát pedig üzletünkben tudod megvásárolni IDE kattintva.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-05-30 18:03:41
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére