Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Lightning Returns: Final Fantasy XIII!

957

A mai naptól kapható üzletünkben, a legújabb Final Fantasy-játék, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII! Egy igazán különleges akció-szerepjátékról van szó, ami epikus lezárására készül a fél évtizede útnak indult FFXIII-sagának - ha tehát érdekel a műfaj, és benne vagy ebben a sorozatban, akkor mától már megvásárolhatod ezt a nagyszerű akció-RPG-t!


Lightning Returns FFXIII gameplay 01 Lightning Returns FF XIII gameplay 02

A Final Fantasy XIII sok kritikát kapott azért, mert a lineáris történetvezetést és az igen izgalmas, de azért sokak számára kifejezetten szokatlan sztorit és harcokat tartalmazta - a sorozat enyhén megcsorbult hírnevén aztán a XIII-2 kicsit tudott szépíteni...de ez nem volt elég a fejlesztőknek! A Lightning Returns: XIII-2 még egyedibb, még izgalmasabb, mint a második rész, hiszen Lightningot irányítva az időben és térben utazunk majd, hogy a világot utolsó napjaiban megmentsük akár az Istenek haragjától is, ha úgy adódik.... a játék különlegessége, hogy mint a régi FF-részekben, a kasztok gyűjtögetése kulcsfontosságú lesz: amikor Lightning új ruhát szerez, új képességeket kap majd. És kosztümből lesz több tucat...sok pedig igen komoly titkos labirintusok mélyén rejtőzik, hihetetlenül erős ellenfelek mögött!

Ha szereted az akció-szerepjátékokat, és elsősorban a szabadság és a mellékküldetések nagy száma érdekel a sztori mellett, akkor a Lightning Returns: FInal Fantasy XIII-at kifejezetten neked találták ki. A játék a mai naptól kapható üzletünkben, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-02-10 13:50:43
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére