Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Légy főszereplője a saját űr kalandodnak!

161


Indulj egy életre szóló kalandra az Anthem kincsekkel, veszélyekkel és eddig ismeretlen területekkel teli bolygóján, mely összes titkának felfedése kizárólag rád és három barátodra vár! A Mass Effect saga készítőinek vadonatúj játékában elképesztő erejű páncélzatok (azaz Javelinek) vezetőülésébe pattanhatsz be, mely szerkezetek segítségével a taktikus elemekben bővelkedő harc és a különböző adottságokat megkövetelő területek feltérképezése gyerekjátékká válik.

 anthem_vasarlas_elorendeles_01


Csatlakozz az elit harcosok kis csapatához, deríts fel egy poszt-apokaliptikus égitestet és vedd fel a harcot a folyamatosan mutálódó és egyre veszélyesebbé váló ellenfelekkel. A különböző képességekkel rendelkező Javelinek között ugyanúgy megtalálod az elképesztően durva távolsági fegyverezettel felszerelt tankot, mint az agilis, közelharcra kihegyezett páncélzatot. Akármelyik mechanikus vértet is választod, mindenképpen lehetőséged nyílik arra, hogy a gyalogos közlekedés mellett / helyett a levegőben szárnyalva juss el az addig elérhetetlennek tűnő helyekre, ezzel új szintre emelve a felfedezés élményét.

 anthem_vasarlas_elorendeles _02


A standard kiadás mellett február 22-től egy digitális extrákkal telepakolt Legion of Dawn variánsban is megvásárolhatod az Anthem-et webshopunkban, valamint üzletünkben egyaránt, előrendelőként ráadásul egy különleges DLC csomagot is kapsz a játék mellé.>>ANTHEM VÁSÁRLÁS<<
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2019-02-18 14:53:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére