Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Last of Us Remastered!

4646
A tavaly megjelent PlayStation 3-exkluzív The Last of Us alaposan felforgatta a játékvilágot: szinte mindenhol ott volt az Év Játéka-listákon, a játékosok pedig egyaránt imádták döbbenetesen szép grafikája, érdekes története, komor hangulata, és multiplayeres módjai miatt. A játék megmutatta, hogy még mindig vannak tartalékok a PS3-ban... most pedig eljött az idő, hogy az újdonsült PlayStation 4-tulajok is belekóstoljanak ebbe a nagyszerű poszt-apokaliptikus játékba: a Last of Us Remastered már kapható üzletünkeben!


Mi történne Veled, ha összeomlana a modern civilizáció, egy globális katasztrófa következtében? Ezt a kérdést az elmúlt évszázadokban írók, festők, rendezők ezrei tették fel, és válaszoltak rá a maguk módján, a Last of Us pedig izgalmas, egyedi módon tesz hozzá ehhez az izgalmas kérdéskörhöz. Nem elég, hogy a fertőzöttek veszélyt jelentenek a túlélőkre, elmondani is nehéz, hogy milyen mélyre süllyedt a túlélők egy része, akik a saját jólétük érdekében bárkit és bármit feláldoznak!

Profi akciójáték, lopakodással, az Uncharted fejlesztőitől! A Last of Us egy nyers, szigorúan felnőtt játékosoknak készült akciójáték, egészen látványos, néhol pedig már-már sokkoló harcjelenetekkel. A játék világa kegyetlen, erre azonban szükség van, hogy minél hihetőbben mutassák be Neked a Last of Us reményvesztett világát. A brutalitás váza alatt egy profi, az Uncharted szériát is lazán lepipáló harcrendszer lapul, amiben élvezet lesz küzdeni a túlélésért, akár több végigjátszás alatt is!

PlayStation 4-re igazított, felturbózott látványvilág: A PlayStation 4-es Last of Us Remastered több, mint egyszerű átirat. A PlayStation 3-as eredeti 2013-ban a maximumot hozta ki a Sony előző konzoljából, a PS4-es verzió pedig hasonlóan nagy tettekre készül, a maga módján. Az 1080p felbontásban pompázó játék immáron nagyjából 60fps-es sebességgel fut, ami az eredeti kétszerese: folyamatosabb animációk, még szebb összhatás vár majd Rád!

Rendeld elő még most a játékot, hogy hozzáférj az extra tartalmainkhoz! Olyan extra tartalmakat kapsz, mint a Left Behind küldetés, a Reclaimed Territories, az Abandoned Territories pályacsomag, egyjátékos és többjátékos extra tartalmak (gyorsabb újratöltés, gyógyulás, új receptek, stb...)! Ezen felül ingyenes házhozszállítással kaphatod meg tőlünk a játékot!

A játék már kapható üzletünkben!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-05-23 23:50:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére