Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Segítség: Konzolt vennék, de milyet?

4786
A konzolgépek ("konzolok") az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak, hiszen remek szórakozást kínálnak egyszerű beüzemelés mellett! Mára már több száz százmillió játékos használja ezeket az eszközöket, nap mint nap!

Kis túlzással szinte semmi teendőd nincs egy konzollal, csak ellátni árammal, esetleg internetre kötni, és csatlakoztatni azt a tévédhez (például a manapság az összes tévénél alapfelszereltségnek számító HDMI portokon keresztül). Ezt követően az új játékok megvásárlásával bővítheted gyűjteményedet, vagy online előfizetésekkel játszhatsz mások ellen, vagy barátaiddal!

Milyen konzolok közül választhatsz?

Sony PlayStation 4:

A 2013 őszén megjelent PlayStation 4 hatalmas siker a megjelenése óta, a legtöbb és legújabb játékok már erre a gépre készülnek el. A masinában beépített Blu-Ray lejásztó van, a játékok pedig többnyire 1080p felbontásban, egészen filmszerű grafikával kaphatók - és persze egyaránt találsz majd rájuk felnőtteknek szóló és fiatalabbaknak szóló játékokat egyaránt.

>> PLAYSTATION 4 KONZOLCSOMAGJAINK (100 ezer forinttól)Xbox One

A szintén 2013 őszén debütált Xbox One a világszerte hatalmas sikereket elérő Xbox 360 utódja, és erre a konzlra is megannyi izgalmas játék kapható például olyan exkluzívok, mint a Halo, a Gears of War, vagy a Tomb Raider. A kiforrott online multiplayer rendszere és a profin kialakított irányítója miatt ez az igazán elszánt játékosok egyik nagy kedvence.

>> XBOX ONE KONZOLCSOMAGJAINK (106 ezer forinttól)


Xbox 360:

A MIcrosoft legnépszerűbb konzolja, az Xbox 360 már lassan tíz éve a piacon van, ám ettől függetlenül nagyszerű választás lehet, ha ajándékba szeretnél adni egy teljes játékrendszert, de nem akarsz száz ezer forintnál többet is költeni egy ilyen masinára. Az Xbox 360 jól bevált hardver, letisztult külsővel, máig élvezetes látványvilággal, és elképesztően széles (ezernél is nagyobb) játékkínálattal!


>> XBOX 360 KONZOLCSOMAGJAINK (52 ezer forinttól)


PlayStation 3:

Az Európában 2007-ben megjelent konzol egy igazán különleges masina, amely a megjelenés óta eltelt majd egy évtizedben megannyi klasszikus játékot kapott - és a mai napig díjmentesen használhatod az online multiplayer szolgáltatásait is! A konzol rendelkezik Blu-Ray lejátszóval is, ami annak idején igen nagy dolognak számított, és még ma is hasznos lehet az otthoni házimozi-élményhez!

>> PLAYSTATION 3 KONZOLCSOMAGJAINK (59 Ezer forinttól)

Wii U:

Végül, de nem utolsósorban itt a Wii U, az igazán családbarát konzol. Kizárólag a Wii U segítségével játszhatod le a Nintendo népszerű játékait (Mario, Zelda, Mario Kart, Donkey Kong, stb), amelyeket kicsik és nagyok egyaránt imádni fognak - és a konzol olcsóbb alternatívát jelenthet az Xbox One-al vagy a PlayStation 4-el szemben. Kifejezetten fiatalabb játékosoknak ajánlott, ám felnőttként is remekül szórakozhatsz a Wii U-s játékokkal!

>> WII U KONZOLCSOMAGJAINK (65 Ezer forinttól)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-12-02 16:29:48
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére