Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Kinect vásárlási útmutató - lendülj mozgásba!

4240
Elmúltak már azok az idők, amikor a videojátékok egészségtelen, rossz hobbiként voltak számon tartva. Mára már elfogadott ténynek számít, hogy a fiatalabbak és az idősebbek egyaránt pozitív fejlődéseket érnek el agyi funkcióikban, reflexeikben, gondolkodásmódjukban, problémamegoldó készségükben, ha rendszeresen játszanak. De ne feledkezzünk meg talán a legfontosabb előnyről: a mozgásról!Az Xbox 360 konzol kiegészítőjeként roppant gyorsan világsikert elérő Kinect szenzor felforgatta a világot, átrendezte a nappalik képét és a családok mozgási szokásait: már már természetesnek számít az, hogy a tévé előtt ugrándozva adjuk le a felesleges kalóriákat, és növeljük hétköznapi állóképességünket. Ha a Kinect és az Xbox 360 mellett döntesz, akkor nem csak egy szórakoztató játékgépet vásárolsz, hanem jóval többet annál. Ez a masina lehetővé teszi azt, hogy az egész család remekül szórakozzon, legyen szó akár egy gyors táncról a legújabb táncjátékokban, vagy egy átmulatott délutánról a partijátékokban!

A Kinect szenzor követi mozdulataidat, és így játszi könnyedséggel irányíthatod az eseményeket!

A Kinect egy sokoldalú szerkezet, amely egyszerre tud valóban minőségi szórakozást kínálni, vagy épp feldobhatja a leülni készülő partikat, családi összejöveteleket, sőt: tudatos sportoláshoz és rendszeres testmozgáshoz is megfelelő eszközzé válik, amivel néhány hónap után már vissza is hozta az árát!


SZÓRAKOZÁS, TESTMOZGÁS, BULI - A KINECT SZENZOR MINDEGYIKBEN OTTHON VAN!

>> Dobd fel a partik hangulatát: A Kinect szenzor segítségével nem kell többé nehezen kezelhető, lassan betanulható kontrollereket és irányítókat adogatni vendégeidnek. Elég csak a kamera látóterébe állniuk, majd az adott játék szabályaitól függően kezdődhet is a tánc, az ugrándozás, vagy épp a versengés! Néhány perc alatt bele lehet tanulni, így semmi nem állhat a szórakozás útjába!

>> Kösd össze a kellemest a hasznossal: A Kinect szenzor a megjelenése óta eltelt időszakban messze a legnépszerűbb edzési segédeszközzé vált. Ha mozogni szeretnél, de nincs időd, energiád, vagy épp pénzed arra, hogy egy kondibérlettel indulj neki a fitt, egészséges élet útjának, akkor a Kinect szenzor tökéletes alternatíva: összetett tréningszoftvereivel változatos, rendszeres testmozgást nyújt, így pedig anélkül fejlődsz majd, hogy utazással és a gépekre való várakozással töltenéd az idődet! Arról nem is beszélve, hogy így egyedül, mások figyelő tekintete nélkül hozhatod ki magadból a maximumot!

>> Hozd össze az egész családot: Vannak játékok, amelyek nemtől és kortól függetlenül mindenki számára egyaránt élvezetesek. Ilyenek például a ritmusjátékok, vagy a zenés ügyességi szoftverek, ahol az aktuális slágereket kell eltáncolni úgy, hogy a Kinect szenzor értékeli a teljesítményeteket! Egy-egy ilyen játék tökéletes családi szórakozás lehet, akár hosszú távon is - és amellett, hogy alaposan ki tudja meríteni a hiperaktív gyerkőcöket is, közben még pénzt is spóroltál, hiszen nem kellett utazással, mozijegyekkel vagy belépőkkel foglalkoznod!

MILYEN JÁTÉKOT VÁLASSZAK A KINECT SZENZOR MELLÉ?

Jelenleg két nagy kategóriába sorolhatjuk a Kinectes játékokat. Az egyes csoportba azok tartoznak, amelyek tréning-szoftvernek számítanakak, és ennek megfelelően a megvásárlást követően hosszú hónapokon, akár éveken át lehetnek társaid a rendszeres testmozgásban. Ez pedig bőven megéri az árát: legyen szó a táncos alapokra helyezett ZUMBA FITNESS-ről, vagy éppen az edzést jóval tudományosabb formában megközelítő YOUR SHAPE: FITNESS EVOLVED-ről, bármelyik megfelelő választás lehet, ha jobb és jobb formába szeretnél kerülni.

A partijátékok közé tartozik a fiatalabb játékosokat sokáig lekötő KINECT SPORTS: ULTIMATE COLLECTION, amely több, mint egy tucat sportágat kínál játékra, vagy épp a KINECTIMALS, ami virtuális állatnevelde, és mint ilyen, képes lehet megmutatni a fiatalabbaknak, hogy állatokat tartani felelősségteljes, de örömteli elfoglaltság. Vagy itt van a KINECT STAR WARS , a filmek kedvelőinek, vagy KINECT RUSH: PIXAR, illetve a minijátékokkal teletömött CARNIVAL GAMES!


Végül, de nem utolsósorban itt vannak a táncos játékok, amelyek mindkét csoportba beletartoznak: ha rendszeresen használod őket, garantáltan jobb közérzettel és állóképességgel bírsz majd, viszont edzés mellett szórakozásra is tökéletesen megfelelnek, akár egyedül, akár több játékos által játszva! Ilyen például a JUST DANCE 2014, vagy épp a DANCE CENTRAL 3 , amit kifejezetten a Kinect használatához talált ki a legendás Harmonix, a Guitar Herot elkészítő fejlesztőbrigád!


MIT KELL TUDNOM A KINECT SZENZOR VÁSÁRLÁSÁVAL KAPCSOLATBAN?

A legfontosabb tudnivaló, hogy a Kinect szenzor nem egy önmagában használható szenzor, hanem egy kiegészítő, amit az Xbox 360 konzollal együtt lehet csak használni. Ha tehát magadnak, vagy másoknak ajándékba vásárolnál ilyen eszközt, akkor mindenképp legyen mellette egy Xbox 360 konzol! Ha már van Xbox 360 a lakásban, akkor jöhet a Kinect - ha pedig nincs, akkor böngészd át Kinectes gépcsomagjainkat, amelyek a konzol mellett a szenzort, és ajándék játékokat is tartalmaznak! Ha pedig már itt tartasz, akkor tudjuk ajánlani az Xbox 360-as Kinect akciónkat is, hogy féláron juthass hozzá egy általad választott Kinect játékhoz!

A Kinect szenzor optimális működéséhez elengedhetetlen, hogy a kamera (amelyet általában a tévé tetejére, vagy a tévé alá kell elhelyezni) és a játékos között legyen legalább 1,5-2 méternyi távolság. Amennyiben ez a hely nincs meg a lakásban, vagy semmiképp sem megoldható a tér átrendezése - akár ideiglenesen is -, akkor a Kinect használata nem lesz ideális, vagy egyáltalán nem is lehet majd vezerélni a játékokat: erre a minimum távolságra tehát érdemes lesz odafigyelni vásárlás előtt!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-11-18 20:18:02
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére