Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Készülj a Magyar Nagydíjra: F1 2012 és F1 Race Stars akció!

1330
Izgalmas hétvégének nézel elébe, ha csak egy kicsit is érdekel az autóversenyzés világa: a Száguldó Cirkusz, vagyis a Forma 1 ezúttal a Hungaroringen, a Magyar Nagydíj keretein belül tartja következő futamát. A Hungaroring nehéz, technikás pálya, ahol előzésre igen kevés lehetőség van - így a szokásosnál nagyobb koncentrációt igényel majd a versenyzőktől. Hogy Te mennyire bírnád ezt a különleges kihívást, most letesztelheted az esemény alkalmából kedvezőbb áron kínált F1-es játékainkban!

Forma 1-et kicsiknek és nagyoknak: ez volt a jelszó, ami alapján nem csupán a tavalyi Forma 1-es játékot, az F1 2012-t kínáljuk most kedvezőbb áron, hanem a "kistesót", az F1 RACE STARS-t is. Persze csak grafika és hangulat szempontjából beszélhetünk kistestvérről, mert egyébként ez a játék is igen szórakoztató játékmenettel bír! Ha pedig már készen állsz arra, hogy a főfogásba is belekóstolj, akkor vár Rád az F1 2012, ami a tavalyi szezonra vonatkozó hivatalos csapatokat és pályákat egyaránt tartalmazza, és megannyi különféle játékmóddal - és nem utolsó sorban online módokkal - tud hosszú heteken át lekötni!És ha még nem próbálkoztál ilyen jellegű játékokkal korábban?
Akkor itt az idő, hogy beugorj a buliba: az autóversenyzésben az az igazán frankó, hogy egyre jobban megtanulod kezelni a járműveket, kezded kiismerni a pályák nyomvonalát, és ahogy a lefaragott másodpercek sorra jobb és jobb helyezéseket érnek el számodra, úgy kezdesz egyre inkább "profi" autóversenyzővé válni - már ami a virtuális versenyzést illeti! Ha a Forma 1 helyett másfajta autóversenyzésre vagy kíváncsi, akkor nézd meg másik éppen futó akciónkat, amiben egy rakás egyéb versenyjátékot kínálunk roppant kedvező áron!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-24 02:07:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére