Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Karácsonyi PC Gaming ajánló

199

Mindjárt itt a Karácsony és kifutottál az ötletekből? Szeretnéd egy olyan PC-s ajándékkal meglepni a szeretteidet… vagy saját magadat, ami egyszerre praktikus és tartós, sőt akár látványosan meg is tudja növelni hatékonyságodat a munkában vagy a kedvenc játékodban? Rohangálás és pánikolás helyett inkább vess egy pillantást PC-s karácsonyi gamer ajándékötleteinkre és szerezd be a hiányzó ajándékokat mindössze pár kattintással kategóriákra bontott ajánlónkból.

gamer_pc_szekek

Ha szeretnéd kimaxolni a játékélményt kedvenc online játékodnál és fontos, hogy egy éjszakába nyúló gaming maraton során is a legnagyobb kényelemben vethesd bele magad a küzdelembe, próbáld ki végtelenül komfortos gamer székeink valamelyikét. Nálunk minden árkategóriában találsz magadnak ülőalkalmatosságot, hogy a játék soha ne váljon fáradtsággá.


pc_gaming_periferia

Rajongóknak ideális ajándékötletet jelentenek a limitált szériás perifériák, melyek nem csak dekoratív kiegészítőként dobják fel a gamer szobád hangulatát, de segítségükkel a létező legstílusosabb módon mutathatod meg barátaidnak és családodnak, hogy melyek a kedvenc játékaid.


pc_gaming_hardver

Nincs se időd se energiád ahhoz, hogy összerakd a saját gamer PC-d vagy egy olyan gépet szeretnél ajándékozni, ami az év leglátványosabb játékaival is gond nélkül megbirkózik? Nézz körül a kezdő, közép és felső kategóriás gamer PC-ink között és pár kattintással szerezd be a hozzád legjobban illő konfigurációt idegeskedés nélkül.


pc_gaming_videokartya

Senki sem szereti, ha a sorsdöntő fontosságú online meccseket azért veszti el, mert az erőforrásigényesebb pillanatokban diavetítés sebességűre lassul a játék, ugye? Hagyd magad mögött a rage quit-eket és válassz egy igényeidnek megfelelő videokártyát kínálatunkból, hogy akár a legújabb megjelenések esetében se kelljen kompromisszumokat kötnöd.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-12-12 17:26:52
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére