Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Izzadni fogsz… de nem (csak) a hőség miatt!

724

konzolok_szervize_nyari_ajanlat_vasarlas

Most, hogy végérvényesen beindult a nyári szezon és egyre feljebb másznak a fokok a hőmérőn, stílszerűen egy olyan válogatással kedveskedünk neked, mely tagjai akár a legklimatizáltabb helyiségben is képesek megizzasztani kihívást jelentő játékmenetükkel, így ha olyan címeket keresel a szabad hetekre / hónapokra, melyek nem adják könnyen magukat, a legjobb helyen vagy! A könnyebb átláthatóság miatt a játékokat elláttuk egy nehézségjelző ikonnal, hogy rögtön lásd, mennyire kell felkötnöd majd azt a bizonyos metaforikus gatyát…

crash_bandicoot_n_sane_trilogy_ar_ajanlat_vasarlas_elorendeles

Crash Bandicoot N Sane Trilogy
A Sony kabalafigurája teljes ráncfelvarráson átesve és átbalanszolt játékmenettel érkezik meg PlayStation 4 konzolokra. Előbbinek a rajongók fognak örülni, utóbbinak pedig azok, akik nem szeretnék kitépni a hajukat egy-egy nehezebb szakasz után, a Crash trilógia ugyanis igazi hardcore platformer. Volt. A vadonatúj checkpoint és mentési rendszernek hála ugyan még mindig van kihívás a játékban, viszont immár bárki végig tudja játszani a kis bandikut legnépszerűbb kalandjait.

dark_souls_iii_the_fire_fades_edition_ar_ajanlat_vasarlas

Dark Souls III - The Fire Fades Edition
A legendásan nehéz játékok újkori nagyköveteként ismert Dark Souls III arról híres, hogy a reménységekkel teli zöldfülű kalandozókból harcedzett veteránokat farag… cirka 100 óra és temérdek könny és verejték árán. Erre az utazásra persze a veszélyek ellenére érdemes benevezni, hiszen az utóbbi évek legemlékezetesebb akció RPG-jéről van szó, mely a Fire Fades Edition extra tartalmának hála sosem volt még ennyire tartalmas.

prey_ar_ajanlat_vasarlas

Prey
"Az űrben senki sem hallja a kontrollerek törését…", szól az ismert reklámszlogen átalakított verziója, mely remekül illik a Prey erőpróbákban gazdag játékmenetéhez. Egyedül bolyongva egy űrbázison, körülvéve rémisztő idegen lényekkel csak magadra és különleges képességeidre számíthatsz - kész szerencse, hogy a hideg verejték lehűt majd valamelyest játék közben. A Prey-t ráadásul csak nálunk kedvezményes áron vásárolhatod meg egészen június 27-ig.

dirt_4_ar_ajanlat_vasarlas

Dirt 4
Minden idők talán legnépszerűbb virtuális rally sorozatának új része játszható akár kellemes délutáni kocsikázásként is, de ha le akarod győzni a sportág leghíresebb pilótáit, akkor alaposan fel kell majd kötnöd a gatyád! A Dirt 4 teljesen realisztikus fizikával rendelkezik, ami borsot törhet majd az orrod alá, ha nem figyelsz oda eléggé, ráadásul a Your Stage nevű pályagenerátornak minden indításnál újabb és újabb körülményekhez kell majd alkalmazkodnod.

fire_emblem_echoes_shadows_of_valentia_ar_ajanlat_vasarlas

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
A Fire Emblem sorozat a gamerek körében egyet jelent a maximumra csavart nehézséggel, mely a kedves grafika ellenére felnőtt embereket képes megríkatni, amikor egy 40 perce tartó csatában a CPU egy lépésben ad mattot hadseregednek. A Shadows of Valentia névre keresztelt legújabb folytatás / remake némileg visszaskálázza a nehézséget, így már a normális földi halandók is belevághatnak az év egyik legjobb stratégiai címébe.

cars_3_ar_ajanlat_vasarlas

Cars 3: Driven to Win
Az eddigi játékok ugyan nehezek voltak, de még a Dark Souls borzalmai sem készíthetnek fel arra az elképesztő kihívásra, amit az okoz, amikor egy veteményes kerten keresztül, két keréken egyensúlyozva próbálsz Villám McQueen-el bevágni az élen autózó Matuka elé… Jó, kicsit túloztunk, a Cars 3 ugyanis nem nehéz. Ennyire legalábbis is nem. Ennek ellenére viszont simán képes lehet megizzasztani egy-egy futamával, vagy ha multiplayerben tolod a haverjaid ellen.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-23 16:06:42
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére