Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Injustice 2 launch party - bulizz velünk és csapj le az elsők között a játékra!

471

Imádod a szuperhősöket és Batman volt a jeled oviban? Gyere velünk az Injustice 2 launch partyra, próbáld ki a játékot a megjelenés napján és csapj le az értékes nyereményekre!

injustice_launch_party_vasarlas

Május 19-et már most karikázd be a naptárban, hiszen ezen a napon jelenik meg az Injustice 2, melyhez kapcsolódóan tartunk egy gigantikus launch partyt a Meltdownban /Zichy Jenő u. 4, 1066/, Budapest legmenőbb videojáték tematikájú szórakozóhelyén.

Hogy a 18:00 órától startoló buli biztosan jól induljon, a welcome drinkre (egy pohár sör, bor vagy üdítő) a vendégeink vagytok! A helyszínen természetesen több kiállított gépen is kipróbálhatod az Injustice 2-t, sőt a MAVIK szervezésében egy bajnokságon is részt vehetsz, ahol értékes nyereményekért küzdhetsz meg. Hogy biztosan a legjobb formádat tudd hozni, a játékot a Hori prémium kategóriás fighting stickjeivel tudod kipróbálni melyet az Injustice 2-vel egyetemben akár a helyben meg is tudsz vásárolni.

Az este zavartalan levezényléséért egy közel százezres feliratkozói bázissal rendelkező YouTuber fog felelni, így unatkozásra esélyed sem lesz. További infók, fejlemények és a sztárvendégünk kilétének felfedése ITT!

Ha biztosra szeretnél menni a játékkal és nem akarsz lecsúszni a garantált előrendelői ajándékokról (kártyapakli, poszter, karakter DLC), foglald le saját példányod, melyet akár a helyszínen is átvehetsz majd.

Május 19-én tehát Injustice 2 launch party a Meltdownban, csatlakozzatok a Faceook eseményhez, #szóljahaveroknak és #ottali.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-05-09 17:41:31
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére