Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető az inFamous: Second Son, ajándék DLC-vel!

1283
Az újdonsült PlayStation 4-tulajdonosok idén tavasszal egy újabb nagy játékot várhatnak a multiplatform (más gépekre is érkező) játékok mellett: ez pedig nem más, mint a Sucker Punch által már több éve fejlesztett InFamous: Second Son! Rendeld elő még most, hogy a megjelenéskor hozzájuss a csak és kizárólag PS4-re megjelenő játékhoz, most ajándék DLC-vel!

InfamouS Second Son PS4

Március huszonegyedikétől kapható üzletünkben az új inFamous, a Second Son! A játék hét évvel a második rész eseményei után játszódik, így az új főszereplő mellett egy egészen új világrendet is kapsz majd: ebben az új világban minden eddiginél nagyobb katonai erőkkel próbálja meg az egyesített kormányzás megvédeni a lakosságot az esetlegesen felbukkanó szuperképességekkel rendelkezőktől, más néven "bio-terroristáktól". Delsin, a Second Son főhőse pedig terroristának nem nevezhető: csupán jó szándék vezérli, mégis üldözött vad válik belőle, miután felfedi képességeit: az ő kalandjával az inFamous világának eddig legsötétebb fejezetét élheted majd át! És hogy mi Delsin képessége? Ő egy kaméleon: képes elszívni a közelben lévő Conduitok (más szuperképességekkel rendelkező emberek) erejét. Pedig állítólag már nem is maradt Conduit a földön...akik mégis túlélték a második rész végén bekövetkezett eseményeket, azok vagy jól elrejtőztek, vagy nagyon szívósnak bizonyultak!

Infamous Second Son 01 InFamous Second Son 02


És hogy milyen játék az inFamous? Szuperképességek használatára építő sandbox akciójáték, vagyis: adott egy hatalmas, teljes egészében bejárható terület, a küldetések teljesítése közben (és az azok közti üresjáratok alkalmábal) pedig szinte szabadon bóklászhatsz, vagy utánajárhatsz az elrejtett titkok és extrák tömkelegének! A csatázgatás és a bunyó mellett ezúttal nagyobb hangsúlyt fektettek a fejlesztők a látványos ugrándozásra és mozgásra is, sok parkour elem is megjelent, amivel kecsesen, elegánsan suhanhatsz épületről épületre! A Second Son alapjáraton 15-20 órás sztorin felül az extra tartalmak miatt hetekre elegendő kalandot kínál majd - épp megfelelő szórakozás, ha tavasszal valami hosszan tartó kaland után néznél!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-01-20 16:47:33
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére