Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések: Trials Fusion, FIFA World Cup, FFXIV

1345

A sportrajongók, az online szerepjátékok szerelmesei és az extrém ügyességet megkövetelő játékokat kedvelők egyaránt örülhetnek, hiszen három egészen friss játék megjelenéséről számolhatunk be Nektek!


>> Befutott a következő nagy PlayStation 4-es játék, az online internetkapcsolatot és előfizetést megkövetelő FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN. Megéri azonban beugrani prémium áron is ebbe a nagyszerű online szerepjátékba, hiszen a Square Enix fejlesztői az elmúlt fél évben bebizonyították, hogy képesek nagyszerű FF-et csinálni az online piacra is. A Realm Reborn méltó a sorozat hírnevéhez, ha szereted az MMORPG-ket, és érdekel a legújabb darab, akkor ezt semmiképp se hagyd ki!

Final Fantasy XIV Realm Reborn Trials Fusion


>> Szintén kapható a következő sportjáték, az EA Sports-féle 2014 FIFA WORLD CUP BRAZIL. Az új VB nyáron indul, ehhez pedig új focis epizód dukál, ami csak és kizárólag a VB-vel kapcsolatos dolgokra koncentrál. Válaszd ki azt a nemzeti válogatottat, akit sikerre szeretnél vinni, majd játszd végig a VB-selejtezőt, hogy aztán egyből folytasd a kalandot az aktuális VB meccsein is! Mindezt megteheted a gép ellen, vagy összemérheted tudásodat más játékosokéval is! Persze ehhez továbbfejlesztett grafika és változatosabb játékmenet társul, az élményt licenszelt stadionok, válogatottak és sportolók teszik igazán felejthetelenné!

2014 FIFA World Cup Brazil

>> Szintén megérkezett végre PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az új TRIALS játék, a TRIALS FUSION! Ha szereted a precizitást, gyakorlást és kitartást megkövetelő hardcore szériát, akkor a legújabb darabbal is elég jól elszórakozhatsz majd! Az eddigieknél is szebb grafika mellett a játék lényege, az utánozhatatlan, húsz éve megállíthatatlan népszerűségnek örvendő játékmenet itt is visszaköszön: teljesítsd a pályákat a legjobb idő és pontszám mellett, hibák és megtorpanás nélkül!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-14 16:30:32
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére