Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Havi játékajánló - májusi (játék)eső aranyat ér!

608

majus_megjelenes_ajanlo

Május tradicionálisan gyengébb hónap új megjelenések szempontjából, de szerencsére erről idén elfejtettek szólni a kiadóknak, hiszen annyi és olyan minőségű cím jelenik meg a tavasz utolsó hónapjában, ami inkább az őszi / téli csúcsszezonra jellemző. Ideje tehát beizzítani a régóta tartalékolt szabikat és nagy műgonddal legyártott orvosi igazolásokat, mert a májusi játékcunami magával fogja sodorni az összes szabadidődet

A könnyebb áttekinthetőség érdekében a játékokat kategóriákba rendeztük, hogy minél egyszerűbben rá tudj bukkanni új kedvenceidre.


Adrenalinfüggőknek:
Ha az ideális kikapcsolódás számodra golyózáport és csikorgó kerekeket jelent, érdemes egy pillantást vetned a Get Even című egészen egyedi koncepcióval érkező alkotásra, melyben a valóság és a múlt emlékei keverednek össze egy elhagyatott elmegyógyintézet falai között. Ha inkább a sci-fi áll közelebb hozzád, a Surge lesz a te játékod – melyben különleges fegyverekkel eshetsz neki gigantikus robotoknak. Szintén a jövőbe repít az idegenek által lerohant űrbázison játszódó Prey, ahol feladatod különféle fejtörők megoldása mellett a puszta túlélés lesz. A különlegességek rajongóinak az Akiba’s Beat lesz a tökéletes választás: a Tokió szívében játszódó alkotásban egy csapat fiatallal kell szembe szállnod az örökké ismétlődő vasárnap rejtelmeivel. Végül levezetésként pattanj nyeregbe a MXGP 3–ban és az aszfaltot felszántva válj a világ legnagyobb motorversenyzőjévé.

VR rajongóknak:
A PlayStation VR headset ebben a hónapban sem fog pihenni, hiszen két egészen különleges címmel bővül a PS4 virtuális valóság repertoárja. A Star Trek: Bridge Crew a nagy sikerű sorozat világába enged betekintést, ahol a személyzet szerepébe bújva barátaiddal kell elnavigálnotok a hajót a veszélyektől. Az akciódúsabb stílust szereted? Semmi probléma! A Farpointban egy idegen bolygót fedezhetsz fel, tele rejtélyes és veszélyes szörnyeteggel.

Stratégáknak:
Nem kell unatkozniuk a stratégiai játékok rajongóinak sem, mert a májusi hónap számukra is tartogat érdekességeket. A Realpolitiksben például rögtön a világ ura lehetsz… na persze csak akkor, ha meg is küzdesz érte! Vezesd győzelemre az általad vezetett nemzetet és vívj hatalmas csatákat ellenfeleiddel vagy akár barátaiddal! PC mellett Switchen se áll meg az élet, a Disgaea 5 Complete megjelenésével a népszerű SRPG kiegészítőkkel felruházott változatával játszhatsz akár munkába menet is. A nagy sikerű Nintendo sorozat vadonatúj, de a korábbi epizódokhoz hasonlóan döbbenetesen addiktív felvonása, a Fire Emblem: Echoes szintén alig két hét múlva érkezik kizárólag 3DS konzolokra.

Harcművészeknek:
Készülj fel életed legnagyobb küzdelmére! A ring kék sarkában készül a harcra az Injustice 2 vadonatúj gear rendszerrel, állejtős grafikával és elképesztően széles karakterfelhozatallal. Vele szemben, a piros sarokban az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers magabiztosan méregeti ellenfelét. Nem is csoda, hiszen a kilencvenes évek klasszikus verekedős címe csodálatosan felújított grafikával és egy új játékmóddal érkezik kizárólag Nintendo Switch platformra.

Kalandoroknak:

Kerülj lélegzetelállító sztorik középpontjába és utazz el az ismert univerzum széléig… és még tovább. Kezdésnek merülj el a Dreamfall Chapters különleges világában, mely a sikeres PC-s debütálás után immár konzolokon is elérhető. Mozi és szuperhős fanatikusoknál valószínűleg a Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series lesz a befutó, mely egy teljesen új sztorit mesél el a jól ismert szereplőkkel. Hónap végén érkezik a Rime is, ami az Ico c. PS2 klasszikus szellemi örököseként egy elképesztően stílusos világban enged szabadon. Leendő építészeknek és / vagy felfedezőknek a Portal Knights lesz az ideális szórakozás, ahol bármit felépíthetsz és a saját ízlésedre szabhatsz, miközben epikus csatákat vívsz ellenfelek garmadájával.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-05-12 12:01:32
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére