Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Hozd be hozzánk használt játékaidat és játssz a legújabb címekkel akár féláron!

816

Szabadítsd meg a polcod a felesleges súlytól, spórolj helyet és szerezd meg a legújabb címeket töredékáron használt beszámítással!


hasznalt_jatek_beszamitas

Mindenkinél akad otthon legalább egy-kettő olyan játék, ami valamilyen oknál fogva csak porosodik a polcon. Legyen szó egy nagy csalódásról, félresikerült ajándékról vagy egy olyan címről, amit kizárólag azért vettél meg, hogy a barátnőddel co-opban toljátok.

Rajtad áll, hogy ezeket a feleslegesen felhalmozott játékokat Gollamot idéző módon kuporgatod a végtelenségig VAGY levásárolod őket valamire, ami valóban tetszik! Ehhez mindössze be kell hoznod üzletünkbe az összes megunt, de jó állapotú címet, majd egy rövid ellenőrzést követően készpénzben megkapod beszámítási értéküket vagy akár le is tudod vásárolni őket egy másik szoftverre, kiegészítőre, gépcsomagra vagy akár bármilyen használt termékre is (a teljes használt terméklistánkat ITT találjátok)!

Nem Pesten laksz? Semmi probléma! Beszámításra váró játékaidat akár postai úton is eljuttathatod hozzánk! Ha bármilyen kérdésed volna a részletekkel kapcsolatban, keresd bátran kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén vagy személyesen üzletünkben.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-04-12 17:52:05
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére