Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ha számít az ár, a minőség és a garancia, akkor Under Control!

998
Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy üzletünkbe csak magas minőségű termékeket árusítsunk, de az Under Control márkajelzésű kiegészítők ezen felül előnyős árcimkével és 3 év garanciával rendlkeznek! Legyen szó Playstationről, Xboxról, Nintendoról, gamepadról, nunchuckról, Kinectről - az Under Control minden típusú kiegészítő esetében remek alternatívája az általában drága, gyári eszköznek.

Playstation 3-as kínálatunkban megtalálhatók minőségi Bluetooth headsetek, dualshock irányítók, aranyozott kábelek, és egyéb kiegészítők.
Wii fronton is hasonlóan széles a paletta: színes Wii remote és nunchuck vezérlők, classic kontrollerek, sensor barok, kábelek és egyéb kiegészítők is megtalálhatók a kínálatban!

Under Control márka ismertető:
Az Under Control a játékkonzol tartozékok területén viszonylag új márkának számít Magyarországon, pedig rengeteg kiegészítőt gyártanak és forgalmaznak szerte a világon. A termékek az újszerű technológiát kitűnő külső megjelenéssel és kiemelkedő funkcionalitással ötvözik magukban. Az Under Control kiegészítők népszerűsége világszerte töretlen, köszönhetően hosszú évek óta megbízhatóan és magas színvonalon működő termékeiknek, illetve a meglehetősen jó ár-érték aránynak. Ezeknél a termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a pénzünkért igazi minőséget kapunk cserébe, nem valami olcsó, gyenge minőségű árút, mindemellett elmondható, hogy mindezért cserébe rendkívül alacsony árat szükséges fizetnünk.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-08-05 12:16:06
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére