Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


A legjobb ajándék videojáték-rajongók számára: gyűjtői kiadások kaphatók akciós áron!

4129
Ha már játékot szeretnél ajándékba venni valakinek, akkor érdemes igazán megadni a módját. Egy jó játéknál pedig csak egy jobb ajándék van: egy jó játék gyűjtői kiadása! A fejlesztők és a kiadók már több évtizede különleges gonddal készítik el azokat a csomagokat, amik az igazi gyűjtőknek szólnak. Az ilyen kiadásokat büszkén lehet a polcra felpakolni, legyen szó akár fémdobozról, akár extra figurákról, térképről, poszterről, több száz oldalas, festményekkel teli könyvekről, vagy más melléktekről. Egy-egy ilyan kiadást kibontani igazi felhőtlen boldogságot okozhat az adott játék rajongói számára - és pontosan ezért ilyen jók karácsonyi ajándékként is!

Gyűjtői Kiadások akciós áron!

>> Tökéletes ajándék mérete és tartalma miatt egyaránt:
Ezek a gyűjtői kiadások szándékosan úgy lettek kialakítva, hogy az adott játékok kedvelői számára a lehető legnagyobb örömöt okozzák. Rengeteg extra tartalom lapul a csomagban, többek között olyan kiegészítők, amelyeket külön sehol nem lehet kapni (figurák, képregények, artbookok, hivatalos soundtrackek, "Így Készült" DVD-k, satöbbi), ezek együtt pedig egy igen impozáns, ajándékba ideális csomagot alkotnak - amik nem utolsó sorban méretre is nagyobbak, mint a hagyományos DVD-tokban érkező játékok.

>> Igen komoly értéket vásárolsz ezekkel:

A gyűjtői kiadások egyedi tartalmuknak köszönhetően gyakran a gyűjtők által évek múltán is keresett darabnak számítanak - ha pedig valaki számára az egyik vagy másik videojáték friss kedvenccé válik, akkor igen nehéz lehet utólag, a megjelenés után felkutatni a gyűjtői kiadásokat. Értékálló ajándékokról van tehát szó, főleg azért, mert ezeket a példányokat nem gyártják újra, hiába lenne rá további igény. Igazi értéket vásárolsz tehát ezekkel a kiadásokkal!

Mindent összegezve elmondhatjuk, hogy a gyűjtői kiadások ideálisak arra, hogy meglepj, megajándékozz vele valakit - vagy ha az adott széria rajongójának tartod magad, akkor akár magadat is! Érdemes átböngészni a lentebb látható darabokat: az ideális ajándék ott lapul ezek között!


Az akciójátékok kedvelőinek rengeteg potenciális karácsonyi ajándék jöhet szóba: a most következő játékok mindegyikéből igen ütős gyűjtői kiadások kaphatók még most is üzletünkben, limitált példányszámban! Ha valóban meg akarod lepni magadat, vagy másokat egy-egy ilyen játékkal, akkor a legjobb az, ha megadod a módját! Az idei slágercímek között akadtak igazán minőségi darabok, mint például a tavaszi BIOSHOCK INFINITE, vagy a szintén ekkor megjelent PS3-exkluzív GOD OF WAR ASCENSION-ről se feledkezzünk meg.

Grand Theft Auto V Gyűjtői Kiadás

Az őszi slágerjátékok is remek gyűjtői kiadásokkal képviseltetik magukat: itt van például az igen impozáns GRAND THEFT AUTO V (ami gyakorlatilag az elmúlt pár év legjobb játéka címet simán elnyerte a játékosoktól), vagy a SAINTS ROW IV! Vannak még ezen kívül korábban megjelent játékainkhoz is gyűjtői kiadások - ezek már csak ritkábbak lesznek az elkövetkező években: ilyen például a BORDERLANDS 2,az új HITMAN, vagy a CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 gyűjtői kiadása.

BIOSHOCK INFINITE PREMIUM EDITION 13,990 FT.-
BIOSHOCK INFINITE PREMIUM EDITION 11,990 FT.-
GOD OF WAR ASCENSION GYŰJTŐI KIADÁS 16,990 FT.-
BORDERLANDS 2 COLLECTORS EDITION 13,490 FT.-
BORDERLADNS 2 COLLECTORS EDITION 12.990 FT.-
COD: MODERN WARFARE 3 HARDENED EDITION
17,990 FT.-
  GRAND THEFT AUTO V COLLECTORS EDITION
29,990 FT.-
GRAND THEFT AUTO V COLLECTORS EDITION
29,990 FT.-


KALAND HATÁROK NÉLKÜL: SZEREPJÁTÉKOK!

Final Fantasy XIV Realm Reborn

Aztán itt vannak a szerepjátékok,
amiket különösen érdemes gyűjtői kiadásban megvásárolni, hiszen ilyenkor általában térképeket, döbbenetesen szép festmény-könyveket, vagy akár figurákat is kaphatsz a játék mellé - egy fantasy játéknál pedig ezek sokat segítenek abban, hogy beleéljük magunkat a történetbe. Olyan játékok érintettek ebben a témakörben, mint a FINAL FANTASY XIII-2, vagy az MMORPG zsánerben igen sikeresen rajtoló Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Esetleg a szintén idei DEFIANCE, aminek a PS3-as verziójához igen impozáns gyűjtői kiadás készült - a játék pedig egy szórakoztató, akciódús MMORPG! Végül itt van az ELDER SCROLLS V: SKYRIM, ami a nyugati szerepjátékokat képviseli, nem is akárhogyan: megjelenésekor sok helyen besöpörte az "Év Játéka" címet - ez a speciális kiadás pedig valóban tiszteletet érdemel!


FINAL FANTASY XIII-2 LIMITED EDITION 6,990 FT.-
FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN GYŰJTŐI KIADÁS 16,990 FT.-
DEFIANCE GYŰJTŐI KIADÁS 14,990 FT.-
ELDER SCROLLS V SKYRIM PREMIUM KIADÁS 7,990 FT.-


ADRENALINDÚS PÖRGÉS: SPORTJÁTÉKOK ÉS BUNYÓS JÁTÉKOK!

Nem feledkeztünk meg a bunyós és sportolós játékok kedvelőiről sem! Ezekre a játékokra általában az jellemző, hogy ha valaki szereti az adott stílust vagy sportágat, akkor akár hosszú hónapokon, sőt: éveken át eljátszogat majd vele. Az online bunyóra kihegyezett verekedős játékoknak például évekre szóló elkötelezett játékosai vannak, akik még egy korábban megjelent játékot is képesek újra és újra elővenni. Ha ajándékba veszel ilyesmit, és a kiszemelt célpontod szereti az adott szériát, akkor ezekkel a gyűjtői kiadásokkal hatalmas örömet okozhatsz majd neki!


Tekken Tag Tournament 2


A verekedős játékok minden eddiginél aktívabbak manapság: a SOUL CALIBUR V drasztikus változatásokat eszközölt a játékmeneten és a játszható karaktereken, mégis az egyik legjobb epizód lett, már ami a konkrét bunyót illeti! Az elegáns "We Are Tekken" kiadással egy jófajta artbookot is kapsz a minőségi TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 játékod mellé! Vagy itt a DEAD OR ALIVE 5 Gyűjtői kiadása is, hivatalos soundtrackkel és mini artbookkal!

DEAD OR ALIVE 5 COLLECTORS EDITION 10,990 FT.-
SOUL CALIBUR V LIMITED EDITION 10,490 FT.-
TEKKEN TAG TOURNAMENT 12,490 FT.-
WWE 13 GYŰJTŐI KIADÁS 10,990 FT.-
NBA 2k13 DYNASTY EDITION 14,990 FT.-

A hagyományos sportjátékok sem maradnak ki ebből a mókából: a WWE '13 gyűjtői kiadása, a wrestling rajongók igényeit hivatott kielégíteni, míg az NBA 2k13 Dynasty Edition jópofa extrákat kínál a kosárlabdázás szerelmeseinek!

SÖTÉTEDIK: DEAD ISLAND, DARK SOULS, RESIDENT EVIL 6 GYŰJTŐI KIADÁSOK

Mivel is lehetne befejezni az ajánlónkat, mint néhány sötét hangulatú, már-már a horror határán evező játékkal, amelyek azonban mégsem a rémisztgetésről, hanem inkább a túlélésről, az akcióról és a tervezésről szólnak? Itt van például rögtön a DARK SOULS gyűjtői kiadása: ez az a játék, ami két éve folyamatosan lázban tartja a szerepjátékok és a dark fantasy rajongóit!

Dark Souls   

Vagy jöhet a RESIDENT EVIL 6, amely a legújabb számozott rész, ami igen merész módon három teljesen eltérő játékstílust csomagolt egybe, masszív tartalom mellett!Végül, de nem utolsó sorban van gyűjtői kiadásunk a DEAD ISLAND RIPTIDE-hoz is: ez az a játék, ami zseniálisan ötvözte a zombis alapokat a gyűjtögetős, küldetésmegoldásra építő szerepjátékokkal!

DARK SOULS LIMITED EDITION 13,990 FT.-
RESIDENT EVIL 6 COLLECTORS EDITION 12,990 FT.-
RESIDENT EVIL 6 COLLECTORS EDITION 11,990 FT.-
DEAD ISLAND RIPTIDE COLLECTORS EDITION 16,490 FT.-
DEAD ISLAND RIPTIDE COLLECTORS EDITION 18,490 FT.-
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-11-27 10:02:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére