Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Kapható a Guitar Hero Live!

733

Megérkezett házibulik és családi összejövetelek egyik elengedhetetlen játéksorozatának folytatása, a Guitar Hero Live! Az új rész vadiúj gitárja csak a kezdet, ugyanis maga a tartalom még izgalmasabb: az élő koncertek közepébe csöppenve igazi rocksztárnak érezheted magad, az élőben futó, folyamatosan megújuló kínálattal jelentkező Guitar Hero TV videoklipjeibe pedig egy pillanat alatt beugorhatsz - a számok szinte végtelen mennyiségben állnak a rendelkezésedre, így a buli sosem válik unalmassá!

A Guitar Hero Live egy és két gitárral is megvásárolható, és maguk a gitárok persze külön is beszerezhetők - a csomagokhoz pedig korlátozott ideig exkluzív gitárpánt is jár!

GUITAR HERO LIVE VÁSÁRLÁS EXKLUZÍV GITÁRPÁNTTAL
PS4 | PS3 | XBOX ONE | XBOX 360 | WII U


Ha nem találkoztál volna még a sorozattal: a Guitar Hero egy olyan zenés ritmusjáték, amelyben mai és klasszikus rock, metál és egyéb számokat kell eljátszanod, a beleélést a játék mellé adott speciális, gitár formájú irányító segíti - gyakorlatilag Te magad játszhatod el kedvenceid, amely egy valóban különleges élmény. Az új rész ezt az élőben futó klipekkel és valódi koncert-helyszíneken, valódi közönséggel és együttessel felvett, teljesítményedre dinamikusan reagáló, élő koncertek teszik még különlegesebbé - a Guitar Hero Live-nál bulisabb játékot keresve sem találhatnál!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-10-19 16:16:33
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére