Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


GTA IV Akció: Melegíts be a GTA5 megjelenésére!

2882
Hamarosan megjelenik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a legújabb Grand Theft Auto rész, a GTA 5. Új akciónkban ezúttal bemelegítésként csökkentett áron vásárolhatod meg az elődöt, a máig népszerű GTA IV-et!


Niko Bellic, egy kiégett, háborúkat megélt kelet-európai veterán úgy dönt, hogy itt az ideje maga mögött hagyni a véres, kegyetlen múltat, és új életet kezd az Egyesült Államokban. Aki azonban egyszer az élet sötétebb oldalára kerül, igen hamar megkisérthető: Nicot az új otthonában, Liberty Cityben is megtalálja a baj, minden elképzelhető módon. Korrupció, zsarolások, bandháborúk, fegyvercsempészet: üdv a GTA IV világában, üdv az Amerikai Álom bizarr, szatírikus verziójában.

A Grand Theft Auto IV néhány évvel ezelőtt alaposan felforgatta a világot: szórakoztató küldetései, a játék által kínált szabadság, és persze a masszív tartalom kombinációja hetekre, sőt: hónapokra lekötötte a játékosokat - és akkor az online módot még nem is említettük. Ha a következő egy hónapot a GTA V megjelenéséig egy Grand Theft Auto-játékkal szeretnéd eltölteni, akkor az akciónk tökéletes alkalmat nyújt erre! Ha pedig még nem rendelted volna elő a GTAV-öt, akkor látogass el GTA 5 aloldalunkra, ahol a legfrissebb hírek megtekintése mellett akár elő is rendelheted a játékot - megéri, egy rakás előrendelői ajándékkal készülünk!
GTA IV és GTA IV Complete Edition akciók (PS3, 360)

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-08-15 13:28:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére