Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a GRID Autosport!

7123

A PlayStation 3 és Xbox 360 nevével fémjelzett konzolgenerációnak még mindig nincs vége, ennek pedig akkor örülhetsz különösen, ha szereted az autóversenyzős játékokat! A CODEMASTERS ugyanis elkészítette a legújabb autós játékukat, az elődjeinél is változatosabb, tartalmasabb GRID Autosportot!


Grid Autosport concept art

A GRID Autosport továbbra is a vegyes versenyzést helyezi a középpontba: ezúttal öt különböző kategóriába tartozó járgány volánja mögé pattanhatsz be, hogy a legjobb pályákon begyakorold a legextrémebb kanyarokat és a legtrükkösebb előzéseket! A játék fizikája egy fokkal földhözragadtabb, hihetőbb, mint azt a GRID szériától elvárnád, így a realizmus és az árkád játékok kedvelői egyaránt megkapják majd a magukét ettől a darabtól. A tartalommal nincs gond: nagyjából száz helyszín és legalább ennyi vezethető kocsi vár majd a játék indítását követően - mindezt pedig a sorozatra oly jellemző egyedi, brutálisan szép látványvilággal játszhatod!

Grid Autosport Gameplay 01 Grid Autosport gameplay 02

Ne késlekedj a játék megvásárlásával, hiszen még maradt pár BLACK EDITION típusú GRID Autosport üzletünkben, ezek a változatok pedig különféle extrákkal vannak teletömve! Ebben a kiadásban megkapod az alapjátékon felül a Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black járgányt, extra festéseket, és néhány további ingame extrát is! A játékból később már nem lesz kapható ez a verzió!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-22 23:21:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére