Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Geekbox közönségtalálkozó - élménybeszámoló

958


Épp kávéért szaladtunk ki a csapatnak, miközben több járókelő is leszólított minket:
"Mit adtok ingyen, mi ez a hatalmas tömeg?"

A válasz: jókedvet adtunk ingyen.
A GeekBox csapata látogatott meg minket ezen a vidám hétvégén; GoodLike, Covery és Alexovics valóságos műsort generáltak a Konzolok Szervize falai közé.
Felváltva villantak a vakuk és röpködtek a poénok, a tömeg az üzletben és annak bejárata előtt pedig csak nőtt és nőtt, egy idő után már a Hunyadi téri piac vásárlói is elenyésző mennyiségnek tűntek a lelkes rajongókhoz képest.

Több, mint 200 ember fordult meg üzletünkben és tért haza hatalmas mosollyal.

A várakozást welcome drinkekkel igyekeztünk megkönnyíteni; különböző ízesítésű Power Fruit üdítőket kapott az első 150 ember frissítő gyanánt, valamint a szomszédos beülős hely is féláras akciókkal kedveskedett a hatalmas tömegnek.

A közönségtalálkozó apropójából leakcióztuk a legnépszerűbb címeket; Xbox One-ra a Rayman Legends és a Forza 6 szoftvereket lehetett elég szép kedvezménnyel vinni, illetve a prevgenesekre is gondoltunk: Xbox 360-ra Fifa 16 és GTA 5 játékokat is akciósan vadászhattátok.

Nem hagytuk üres kézzel távozni a látogatókat; a Microsoft jóvoltából egy halom geek gadget-et szórtak ki a srácok a fényképezkedések közepette. Kérésre, akármit aláírtak, de tényleg akármit; szoftvert, posztert, órarendet és egyéb termékeket, kreativitásból nem volt hiány.

Nem tudtál eljönni? Facebook és Instagram oldalunkon fotókkal próbáljuk átadni a remek hangulatot, továbbá videóanyaggal is készültünk Nektek, amit hamarosan a GeekBox és a Konzolok Szervize Youtube csatornáján is visszanézhetsz. Persze reméljük, hogy legközelebb Rád is számíthatunk!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-11-07 14:23:52
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére