Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gears of War 4 vásárlás ajándékkal!

2070


A Gears of War egy igazi legenda, ami annak idején elsők közt mutatta meg, hogy mire képes az Xbox 360, és egy füst alatt megteremtette a cover shooter stílust. 2016-ban új trilógia indul, benne persze néhány ismerőssel, régi-új fegyverarzenállal, a játékmenetet megbolondító ellenfél-típusokkal és életveszélyes időjárási effektekkel, a jól megszokott fedezékes harcokkal - és persze nem csak a kampány nyomható négyesben, hiszen ott van a klasszikus multiplayer és a szabályokat részben felforgató Horda mód is!

Ami külön jó hír, hogy a normál és az Ultimate Edition is különleges ajándékokkal vásárolható meg, ráadásul mindkettőhöz megkapod a négy Xbox 360-as Gears of War epizód digitális verzióját is!


A Microsoft természetesen hardverekkel is készült a játék premierjére: speciális festett és ajándék Xbox Live előfizetéssel kapható Xbox One S csomagokkal vetheted bele magad az új részbe vagy meglévő gépedhez már most megvásárolhatod a két speciális Xbox One irányító egyikét!


A Gears of War sorozat a látványos akción és a hihetetlen grafikán túl más erényekkel is rendelkezik
: egészen átgondolt, roppant profin kialakított harcaiban egyszerre kell a jó helyezkedésre és fedezékhasználatra támaszkodnod, miközben a lőfegyvereket és a közelharci fegyverekkel a megfelelő közelségű ellenfeleket a helyén tudtad kezelni.

A Gears 4 fejlesztői tisztában vannak azzal, hogy a nagyobb, több, szebb nem elegendő, így a még grandiózusabb, még epikusabb vonal mellett arra koncentráltak, hogy az új történet során ismét a profi, varázslatosan jól összerakott harcok várjanak minden egyes sarkon - erről pedig a kiváló pályadizájn mellett új fegyverek, új ellenfelek és a mindenkire veszélyes, szélsőséges időjárási tényezők gondoskodnak. És ha a négyesben is nyomható kampány nem lenne elég, ott van a sorozat imádott multiplayer lehetősége, ill. a Horde 3.0, mely még látványosabb harcokkal és taktikusan használható fegyverekkel / csapdákkal fog instant klasszikussá válni!

Az új epizód történetében több évtizeddel járunk a Locust invázió után.
Az emberiség győzött ugyan, de megfizette az árat: az ismert civilizációt elfelejthetjük, a telekommunikációs hálózatok és a főbb infrastruktúrák összeomlottak. A megmaradt túlélők két csoportra osztottak: magas falak mögött élnek a Coalition of Ordered Goverments lakosai, szigorú szabályokkal – és a falakon túl ott vannak az Outsiderek, akik elutasítják a szigorú szabályokat. Mindkét csoportnak rá kell döbennie azonban, hogy vannak veszélyek az ideológiai vitákon túl, amikor eddig nem látott ellenfelek bukkannak fel a békésnek hitt otthonukban...Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-08-22 01:06:21
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére