Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gamer perifériák a Razertől

236


A gyártó sorozatosan látja el a játékos közösséget gamer perifériákkal a belépőszinttől egészen a csúcskategóriáig. Több szempontból is minden megtalálható a perifériák terén ha a Razernél keresgélsz, játszhatsz MOBA-val vagy MMO-val vagy akár FPS játékokkal, megtalálhatod a neked való eszközt.


 
Razer billentyűzetek
 
Érdemes kiemelni a Razer által tervezett és gyártott billentyűzetek közül a BlackWidow szériát, amely mechanikus és optikai kapcsolók piacán is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A Razer saját tervezésű mechanikus kapcsolókkal látja el a billentyűzeteit, amelyek továbbfejlesztett technológiával még kényelmesebbé teszi a játékélményt és garantálja a gyors reakcióidőt és akár a 60 millió leütést. Több széria is megtaláható a Blackwidow családban, például a Blackwidow Elite és a Blackwidow Tournament Chroma V2 .Itt elérhető a Green, Orange és Yellow mechanikus kapcsolók, ezek gépírástól a játékig szolgálják ki az igényeket, emellett a Razer kifejlesztette a Purple Opto-Mechanikus switchet, mely rugós és mechanikus technológia mellett optikai megoldást is alkalmaz, ezek megtalálhatók a Razer Huntsman Elite billentyűzetekben.

 

Razer egerek
 
A legendássá vált Deathadder széria zászlóshajója a Deathadder Elite a játékosok egyik kedvenc optikai egere. A felépítése a jól bevált forma, mint az elődjeinek, mely teljesen illeszkedik a kézhez, DPI gombokkal és plusz 2 programozható gombbal együtt. Az USB interfész akár 1000 Hz-en is frissít és 2 méteres kábellel rendelkezik, emellett 105 grammos súlyozással csak növeli a kényelmet. A legfejlettebb Razer 5G optikai szenzort tartalmazza, amelyet egészen 16000 DPI-ig kapcsolhatsz, így széles a skála, hogy minden játékos igényeit kiszolgálja. Továbbá a Razer Naga Trinity főként a MOBA és MMO rajongókat szólítja meg az oldallapon elhelyezkedő 12 darabos minibillentyűzettel, ami továbbá cserélhető kétgombos és hétgombos csere oldallapra.


 
Razer Headsetek
 
A Razer a headsetek terén is csúcskategória színvonalat tartja, élen a Kraken Pro V2 headsettel, amely az elődjének a kívül belül továbbfejlesztett változata. A fejhallgató kompatibilitást élvez majdnem minden platformmal, amibe beletartozik a PC, MAC, Xbox One és PS4 egyaránt. Három színben is elérhető, melyek takarják a fekete, fehér és a Razerhez hű zöld-fekete színváltozatot is, ezek kaphatók ovális és kerek változatban is, ezáltal teljesen a saját kényelmedre hagyatkozhatsz. A V2 50mm-es meghajtóval garantálja a tökéletes hangzást és az aluminium felépítésével hosszútávú használatra tervez és a tömege mindössze 322g. A Razer nem csak a fejhallgatók terén tevékenykedik, elérhető a gamer szekcióban a Hammerhead fülhallgató is, ami választható Jack, USB-C és IOS-hez Lightning csatlakozókkal is. A Hammerhead fülhallgatóval nem csak a gamer világot hallgathatod hanem út közben is egyszerűen hallgathatod a kedvenc zenéidet és a kábelen elhelyezett kezelprendszerrel fogadhatod és intézheted az hívásaidat és állíthatod a hangerőt, plusz az elérhető applikációval külön EQ-t állíthatsz be magadnak és testre szabhatod a hangzást!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2019-03-27 12:10:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére