Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gamdias

408
.
A Gamdias filozófiájának alapja az innováció, és a minőség, amit már a jól megválasztott márkanév is fémjelez. A Dias jelentése Zeusz, aki a görög mitológia fő istenalakja. Az ő személye inspirálta a Gamdias tervezőit amikor megálmodták ezezeket az isteni PC kiegészítőket.
.
.
A mitikus alak ereje, tisztasága és tökéletessége azok a pozitív tulajdonságok, amiket a Gamedias egerek, billentyűzetek, headsetek és egérpadok is magukénak tudnak. Ráadásul a kiváló minőség és stílusos formatervezés mellé kedvező ár társul, így a Gamedias kiegészítők könnyen veszik fel a versenyt a piacon található más gamer kiegészítőkkel foglalkozó márkákkal.
.
Ahogy a márka termékei között böngészel, biztosan feltűnt már, hogy a kiegészítők nemcsak formatervezésükben követik a görög mitológiai irányvonalat, de különböző típusú egerek, billentyűzetek, és headsetek elnevezése is tükrözi a termék lényegi tulajdonságait.
.
.
Jó példa erre a HEPHAESTUS fantázianevű headset, ami brutális hangzásával és masszív kivitelezésével a mitológiai kovács istenség erejére és robosztus alkatára utal, vagy a HERMES elnevezés egy gamer billentyűzet esetében, hiszen Hermész nevéhez a gyorsaság, és a ragyogás kapcsolódik, amik lényegi tulajdonságok egy gamerek számára tervezett kiegészítőnél.
.
A Gamdias számos gamer PC kiegészítőjénél RGB LED világítás is elérhető, amit a HERA program segítségével szabhatsz személyre. A szoftver elnevezése is a tervezők kreativitását dicséi, hiszen Héra egyik szent állata a páva, aminek szivárványszín tollai jól leírják a Gamdias varázslatos színekben ragyogó kiegészítőit.
.
.
Szükséged lenne egy új gamer headsetre? Egy gyorsabb egérre vágysz? Vagy éppen egy olyan billentyűzetre, ami lehetővé teszi, hogy villámgyorsan gépelj, és emellett még kényelmes is? Ha a Gamdias kiegészítők közül választasz, még akár játékra is maradhat pénzed. Ráadásul több szettet is találhatsz kínálatunkban, így egyszerre, kedvező áron tehetsz szert több gamer PC kiegészítőre, amik nemcsak összeillenek, de még hasonlóan jó minőségűek is.
.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-09-13 11:59:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére