Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések: Naruto UNS3 Full Burst, Tomb Raider!

966


Ezen a héten sem maradunk friss játékmegjelenések nélkül! Ezúttal a legújabb gépek tulajdonosai és az Xbox 360/PS3 masinákkal rendelkezők sem maradnak új szoftverek nélkül. Itt van rögtön a Tomb Raider Definitve Edition, a durván feljavított nextgen-portja a tavalyi év egyik legjobb játékának, és hasonló minőségi ugráson esett át a szintén tavalyi Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 is, a Full Burst címre hallgató bővített verzióval!


NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM 3 - FULL BURST
TOMB RAIDER: DEFINITIVE EDITION
Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Tomb Raider
NARUTO UNS 3 FULL BURST MEGRENDELÉS
NARUTO UNS 3 FULL BURST MEGRENDELÉS

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDITION MEGRENDELÉS
TOMB RAIDER DEFINITIVE EDITION MEGRENDELÉS

Ismered minden idők egyik legnépszerűbb mangáját és animéjét, a Naruto-t? A hazánkban is kapható történetek világszerte rajongók millióit tartják lázban hétről hétre, így nem csoda, hogy a játékváltozatok is rendszeresen érkeznek - ezek közül is messze kiemelkedik a CyberConnect játéksorozata, az Ultimate Ninja Storm.A történetet majdnem teljesen feldolgozó harmadik rész, az Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst izgalmas kalandokat tartogat a veterán és az új játékosok számára egyaránt!

Kibővített karakterválaszték, egy teljesen új fejezet a sztori módban, extra kosztümök, és alaposan átalakított, feljavított átvezető animációk: ezt kínálja a Full Burst, ráadásul már induláskor is kedvező áron! Ha pedig még nem volt szerencséd ehhez a történethez, akkor még izgalmasabb kalandok várnak Rád!
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a Crystal Dynamics által fejlesztett új Tomb Raider-játék volt. Ebben a játékban egy fiatal, tapasztalatlan Lara Croft szenved el egy rémálomba illő hajótörést, a partot érést követően pedig nem hogy segítő kezek, de ellenséges harcosok várnak a Tomb Raider játékokból jól ismert kalandorra - aki ebben a játékban tanulja majd meg, hogy az élet mennyire kegyetlen tud lenni, ha elhagyatott szigetekről és sötét titkokról van szó.

A Tomb Raider: Definitive Edition az Xbox One és a PlayStation 4 képességeihez igazítva készült el, így sokkal látványosabb grafika, egészen elképesztő atmoszféra, és persze még izgalmasabb kalandok várnak majd Rád: akár megvolt a kaland a 360/PS3 gépeken, akár új számodra ez a széria, ezt a játékot kár lenne kihagynod!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-01-31 09:59:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére