Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss beérkezések: GRID 2 és Fuse

751
Két teljesen új szoftver is kapható a mai naptól üzletünkben. Mind a FUSE, mind a GRID 2 igen komoly minőséget képvisel, bár teljesen más műfajban próbálnak maguknak rajongókat szerezni: egyikük az autoversenyzés világában, a másik pedig a futurisztikus akciójátékok porondján.


>> A GRID 2 a veterán autóversenyzős játékfejlesztő stúdió, a Codemasters legújabb játéka, ami nem is akármilyen kalandra invitál mindenkit, aki szereti a virtuális volán mögött tölteni szabadidejét! A GRID 2 ugyanis nem csak a döbbenetesen szép grafikájával hódít, hanem azzal is, hogy egy igen jól kidolgozott egyjátékos kampány is szerepel a játékban ,amiben több teljesen eltérő versenyszériát kell meghódítanod, hogy a saját, hibrid megoldásodra felkészítsük a közönséget - és magadat is!


>> A FUSE az Insomniac Games (Ratchet and Clank széria, Resistance trilógia) csapatának első multiplatform, azaz a PlayStation 3 mellett Xbox 360-ra is elkészülő játéka. A FUSE egy csapat-alapú, futurisztikus lövöldözős játék, ahol a történet és a prezentáció egyaránt a játékmenetnek van alárendelve - ebből a szempontból a játék hasonlíthat a tavasz nagy slágerjátékához, a Gears of War: Judgmenthez. A FUSE-t főleg azoknak tudjuk ajánlani, akik nagy rajongói a lövöldözős játékok műfajának: az Insomniac mindig is híres volt arról, hogy változatos fegyverválasztékot helyezett el játékaikban, akármilyen stílusról van szó - ez alól pedig a FUSE sem jelent kivételt!


Előrendelőinknek mindkét játék esetében köszönjük, hogy minket választottak, a játékokat kiküldtük a megadott címekre. A többiek a mai naptól megvásárolhatják a szoftvereket üzletünkben, vagy megrendelhetik azt az interneten keresztül. Jó szórakozást kívánunk!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-05-31 12:51:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére