Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Új megjelenések: Deadly Premonition DC, Persona 4 Arena

796
Két új megjelenésről is beszámolhatunk a mai napon, amelyek ugyan teljesen eltérő célközönséghez szólnak, mégis az izgalmasabb darabok közé tartoznak, hiszen a játékosok hosszú ideje várták már mindkettőt!

Az első a Deadly Premonition: Director's Cut, amely az eredetileg csak és kizárólag Xbox 360-ra megjelent thriller-horror jellegű játék kibővített változata. A Deadly Premonition kultstátuszba került, hihetetlen hangulatának köszönhetően, ami könnyedén ellensúlyozza a játék grafikai hiányosságait - elvégre egy kisebb fejlesztőcsapat játékáról van szó.
A másik friss megjelenés szintén régóta várt, hiszen a világ többi részén 2012-ben már megjelent, hozzánk azonban csak mostanra tudott megérkezni: végre az európai játékosok is játszhatnak a Persona 4: Arena-val! A Persona 4 Arena egy két dimenziós verekedős játék, aminek az európai változata limitált kiadásban érkezett meg, egy rakás extrával - a részletekért látogass el a játék adatlapjára!

A játékokat kiküldtük előrendelőinknek, akik holnap meg is kapják azt, személyesen pedig már a mai naptól kezdve megvásárolható mindkét szoftver - a Deadly Premonition Ps3-ra, a Persona 4 Arena pedig PS3-ra és 360-ra!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-05-07 09:56:07
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére